Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 38 m² bez realitkyMexická, Praha - Vršovice

Určeno ke spolubydlení
Mexická, Praha - VršoviceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 700 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč
+ Poplatky za energie2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Spolubydlení: Na rozhraní Vinohrad a Vršovic, v atraktivní části Prahy, nabízíme k pronájmu velmi pěkný, plně vybavený pokoj, se samostatnou koupelnou, která je k výlučnému využití nájemcem.

Tato samostatná užitná část je součástí většího bytu, který je v 1, patře cihlového domu s výtahem a má excelentní polohu v dané oblasti. Pokoj s vlastní samostatnou koupelnu je umístěn přímo proti vchodu do bytu, takže uživatelé bytu se vzájemně neruší. Proti pokoji je samostatná komora.

Pokoj je vybaven širokou postelí, pohovkou, velkou skříní, psacím stolem a menším dalším stolkem, oba se zásuvkami.

V koupelně je vana se sprchovou částí, umyvadlo a WC mísa. Sdílená, plně vybavená kuchyně s lednicí a jídelní částí je umístěna v centrální části bytu, takže ideálně rozděluje celý byt na dvě samostatné soukromé prostory. Dům byl v předcházejících letech plně rekonstruován a je průběžně dobře udržován. Byt je vybaven internetem.

Vlastník bytu je jeho jediným uživatelem a jelikož je již v důchodovém věku, tak značnou část roku tráví mimo Prahu.

Nedaleko od domu jsou krásné parky (Heroldovy a Havlíčkovy). V blízkém okolí domu je řada restaurací a obchodů, vč. prodejny Tesco expres s otevírací dobou do 22 hod. Nedaleko od domu je autobusová zastávka linky 135 a tramvajová zastávka linky 22, které obě tvoří hlavní páteřní spoj pro Prahu a od centra města jsou vzdáleny jen 7 až 10 minut jízdy.

Flatshare: On the border of Vinohrady and Vršovice, in an attractive part of Prague, we offer for rent a very nice, fully equipped room with an adjacent bathroom, which is for exclusive use of the tenant.

This separate living area is a part of a larger private apartment situated on the first floor of a brick building with an elevator, which has an excellent location in the area. The room with its own bathroom is just opposite to the entrance door to the flat, so the persons using of the whole apartment do not disturb each other. Opposite to the room is a separate storage chamber.

The equipment of the room includes a spacious bed, sofa, large wardrobe, writing desk and a separate other desk, both with drawers. The bathroom has a bathtub with shower, wash-basin and toilet. The shared, fully equipped kitchen with a dining area is located in the middle part of the apartment, so it ideally divides the apartment into two private parts. The

building has been completely reconstructed in the last years and is well-maintained. The apartment has its own internet connection.

The owner is the single user of the apartment and as he is already in retirement, is spending a substantial part of the year outside of Prague.

A short walking distance from the house starts a large area of public parks (Heroldovy and Havlíčkovy sady/parks). The adjacent area has a lot of restaurants and shops, inclusive Tesco Express with the opening hours up to 10:00 p.m.

Close to the house is a bus stop No 135 and tram stop No 22. Both these lines are forming the spinal connection through Prague and with the central parts of Prague, which are only 7 to 10 minutes ride.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu686571
Dispozice1+1
Dostupné od11. 10. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha38
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDSlovinská
🚶 159 m (2 min)
PoštaPraha 101
🚶 629 m (8 min)
Obchod
🚶 80 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 406 m (5 min)
RestauraceOsteria Da Clara
🚶 34 m (0 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 404 m (5 min)
ŠkolaZŠ Karla Čapka
🚶 219 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Kodaňská
🚶 351 m (4 min)
Sportoviště
🚶 681 m (8 min)
Hřiště
🚶 382 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.