Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyČtvercová, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Rezervováno
Čtvercová, Neratovice - Neratovice, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt 3+1 s příslušenstvím ve třetím (posledním) patře družstevního cihlového domu v klidné zástavbě Neratovic. Dům je po celkové rekonstrukci, ale není vybaven výtahem.

Byt byl také rekonstruován (rozvod vody, elektřiny), na chodbě je dlažba, v kuchyni lino a v pokojích parkety. Okna dětského pokoje a ložnice jsou orientována na západ a vybavena předokenními žaluziemi. Zbylé místnosti (kuchyň a obývací pokoj) mají okna na východ. V bytě je přípojka kabelové televize a internetu (bez aktuální smlouvy).

Kuchyň je plně vybavená (kuchyňská linka, myčka, plynový sporák s elektrickou troubou, lednička, pračka) a vedou z ní dveře do spíže a na malý balkon (2,5 m2) směřující do otevřeného vnitrobloku se zelení. Koupelna s vanou a umyvadlem přiléhá k samostatnému WC. Místnosti s velikostmi 20, 18 a 14 m2 jsou částečně vybaveny. Pozor, fotografie obytných místností jsou s nábytkem předchozích nájemců (ten bude vystěhován). Součástí podnájmu je sklepní kóje o rozloze 3m2.

Do pěti minut chůze se nachází autobusová zastávka, obchody, škola, školky, dětské a dopravní hřiště, poliklinika stejně jako městský úřad a centrum města. Vlaková zastávka směr Praha, plavecký bazén a nemocnice jsou cca 10 minut chůze. Parkování možné na přilehlých parkovištích.

Poplatky zahrnují zálohy pro tři osoby na elektřinu, teplou a studenou vodu, plyn, teplo, osvětlení a úklid společných prostor. Připojení k internetu, kabelová televize či jiné služby si musí nájemce sjednat na svoje jméno.

Při podpisu smlouvy nájemce složí vratnou kauci ve výši 30. 000,- Kč

I am offering for rent a 3 + 1 room apartment with bathroom and separate toilet on the third (last) floor of a cooperative brick house in a quiet area of city Neratovice. The house is completely renovated, but not equipped with an elevator.

The apartment was also renovated (water, electricity), on the floor there are tiles in the hallway, linoleum in the kitchen and parquet in the rooms. The windows of the children's room and bedroom are oriented to the west and equipped with outside window blinds. The remaining rooms (kitchen and living room) have windows to the east. The apartment has a cable TV and internet connection (without current contract).

The kitchen is fully equipped (cupboards, dishwasher, gas stove with electric oven, refrigerator, washing machine) and leads to a pantry and a small balcony (2.5 m2) viewing to an open courtyard with greenery. The bathroom with bath and washbasin is adjacent to a separate toilet. Rooms with sizes of 20, 18 and 14 m2 are partially equipped. Attention, the photos of the rooms are with the furniture of the previous tenants (it will be moved away). The flat is rented with a cellar (3 m2).

Within five-minute walk there is a bus stop, shops, school, kindergartens, playgrounds, a polyclinic as well as the town hall and the city center. The train stop in the direction of Prague, the swimming pool and the hospital are about a 10-minute walk away. Parking possible in the adjacent parkings.

Fees are calculated for three people and include deposit for electricity, hot and cold water, gas, heat, lighting and cleaning of common areas. The tenant must arrange an internet connection, cable TV or other services on his own.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu689462
Dispozice3+1
Dostupné od1. 12. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNeratovice, Školní
🚶 166 m (2 min)
PoštaNeratovice
🚶 783 m (9 min)
ObchodPartner
🚶 250 m (3 min)
BankaGE
🚶 316 m (4 min)
RestauraceDrak
🚶 407 m (5 min)
LékárnaLékárna Skalka
🚶 443 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Ing. M. Plesingera-Božinova Neratovice
🚶 191 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 376 m (5 min)
SportovištěOlympia
🚶 725 m (9 min)
Hřiště
🚶 426 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.