Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyBoučkova, Praha - Břevnov

Boučkova, Praha - BřevnovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Lodžie 5 m²
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+1 s nadstandardním vybavením o celkové výměře 57 m2 s balkónem (zasklený) v 1. patře panelového domu v ulici Boučkova, Praha 6 - Břevnov, v těsné blízkosti metra "A" Petřiny.

Bytová jednotka nabízí dva samostatné pokoje, z nichž větší je využíván jako obývací pokoj a ložnice, u menšího se nabízí využití jako ložnice, v momentálně využíván jako dětský pokoj (vybavena velkou šatní skříní).

Kuchyň je řešena jako samostatná část bytu a je velmi prakticky navržena, je barový pult který slouží jako jídelný stůl, a dvě barové židličky. Kuchyňská linka je plně vybavena (myčka, trouba, plynová varná deska, digestoř, vestavěná chladnička s mrazničkou dole) a je připravena pro okamžité užívání. Z kuchyně je výhled do zeleně.

Jednotka disponuje také prostornou vstupní chodbou, kde jsou k dispozici vestavěné skříně. Všechny pokoje v jednotce mají samostatný vstup a zajišťují tím dostatek soukromí pro všechny uživatele bytu. Samozřejmostí je samostatné WC a koupelna se sprchovým koutem a pračkou, teké velký topný žebřík. Byt je po rekonstrukci a ve skvělé kondici, všechny okna jsou plastová, jednotka je kompletně nově vymalována. K bytu náleží sklepní kóje.

Dům se nachází v lokalitě Břevnova v těsné blízkosti metra "A" Petřiny a jedná se o klidnější ulici v této části zástavby. Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost, v těsné blízkosti domu najdeme školku, školu, jesle, obchody, poštu, restaurace a mnoho dalšího. Nespornou výhodou je také snadná dostupnost velkého množství parků, dětských hřišť a pro milovníky sportu a rodinných procházek je ideálním cílem blízká Obora Hvězda, park Ladronka a nebo např. Břevnovské klášterní zahrady.

Největším benefitem je snadná dostupnost do centra Prahy, metro "A" Petřiny , které je téměř u domu, vás zaveze přímo do centra metropole během několika málo minut, pokud nemáte rádi metro, je možné využit tramvajovou zastávku Petřiny.

Nájemné činí 25 000 Kč/měsíc, zúčtovatelné poplatky za služby 5000 Kč/měsíc. Kauce je stanovena ve výši 30 000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu690221
Dispozice2+1
Dostupné od1. 2. 2024
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Lodžie 5 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 260 m (3 min)
PoštaPraha 616
🚶 489 m (6 min)
ObchodMůj obchod
🚶 226 m (3 min)
BankaFio banka
🚶 439 m (5 min)
RestauraceAchtík
🚶 227 m (3 min)
LékárnaLékárna METRO Petřiny
🚶 366 m (4 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Petřiny
🚶 83 m (1 min)
Mateřská školaMateřská škola Bubeníčkova
🚶 237 m (3 min)
SportovištěStadion Markéta
🚶 472 m (6 min)
Hřiště
🚶 152 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.