Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyKatovická, Praha - Bohnice

Katovická, Praha - BohniceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 2 m² • Lodžie 8 m²
Měsíční nájemné18 100 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Dobrý den,

nabízím pronájem bytu bez vybavení s nástupem ihned.

Byt je dispozičně vyřešen jako 3+kk, ale jedna z místností je velmi malá, dá se využít například jako pracovna/studovna (cca 4m2) byt má jednu ložnici, kuchyni propojenou s obývacím pokojem, koupelnu s toaletou, prostor pro šatnu a velkou zasklenou lodžii, ve stejném patře se nachází i sklepní kóje. Celkové rozměry bytu jsou 56m² + lodžie (cca 8m²). Byt je vybaven kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (lednice, sklokeramická varná deska a digestoř, trouba, myčka), vestavěnými skříněmi, poličkami a věšáky v koupelně.

Byt byl rekonstruován v lednu 2020, od rekonstukce byl ponajímán po dobu 2 let. Nachází se v panelovém domě v Praze v Bohnicích v 8. patře z 10. Vchod do bytu se nachází v ukamykatelné chodbičce, kterou sdílí se dvěma dalšími byty.

Parkování je možné v ulici před domem bez parkovacího oprávnění. V těsné blízkosti najdete 2 autobusové zastávky, 2 supermarkety lidl a 1 supermarket penny, lékárnu a drogerii. V docházkové vzdálenosti se nachází obchodní centrum Krakov a několik restaurací. V blízkosti je také základní škola a gymnázium.

Cena pronájmu je 18 100 Kč nájem + 3. 900 Kč poplatky (voda, vytápění, svoz odpadu, úklid společných prostor, provoz výtahu), elektřina se přepisuje na nájemníka.

Požadujeme vratnou kauci ve výši jednoho nájmu.

V případě zájmu, dotazů, zaslání více fotek nebo domluvení prohlídky, mě prosím kontaktujte.

Hello,

I'm offering to rent an apartment without furnishings, starting immediately.

The apartment is laid out as 3 + kk, but one of the rooms is very small, it can be used for example as a study/study (about 4m2) the apartment has one bedroom, kitchen connected to the living room, bathroom with toilet, dressing room and a large glass windowed loggia, on the same floor there is also a cellar. The total dimensions of the apartment are 56m² + loggia (approx. 8m²). The apartment is equipped with a kitchen with appliances (fridge, ceramic hob and extractor cooker, oven, dishwasher), built-in wardrobes, shelves and hangers in the bathroom.

The apartment was renovated in January 2020. After the renovation the flat has been rented for 2 years. Located in a panel house in Prague in Bohnice on the 8th floor out of 10. The entrance to the apartment is located in a lockable corridor, which is shared with two other apartments.

Parking is possible in the street in front of the house without a parking permit. In close proximity you will find 2 bus stops, 2 lidl supermarkets and 1 penny supermarket, a pharmacy and a drugstore. Within walking distance there is a shopping center Krakow and several restaurants. There is also a primary school and a grammar school nearby.

The rental price is 18 100 CZK rent + 3. 900 CZK fees (water, heating, garbage collection, cleaning of common areas, elevator operation), electricity is transferred to the tenant.

We require a refundable deposit of one rent.

In case of interest, questions, sending more photos or arranging a tour, please contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu691162
Dispozice2+kk
Dostupné od4. 3. 2024
Podlaží8
Typ budovyPanel
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 2 m²
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Lodžie 8 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKatovická
🚶 186 m (2 min)
Pošta
🚶 786 m (9 min)
ObchodDrůbeží maso
🚶 245 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 462 m (3 min)
RestauraceClub Troja
🚶 781 m (9 min)
LékárnaDr. Max
🚶 304 m (4 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Ústavní
🚶 409 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 663 m (8 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚘 1 108 m (3 min)
Hřiště
🚶 220 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.