Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 21 m² bez realitkyLevá, Praha - Podolí

Levá, Praha - PodolíMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Byt bude uvolněn koncem května. Prohlídky od června.

Malý útulný byteček se nachází v nadzemním podlaží budovy čp. 375, ulice Levá 5, Praha 4 - Podolí. Budova, v níž se bytová jednotka nachází má průkaz energetické náročnosti G. Uvedená bytová jednotka je 1 + kk s příslušenstvím, o výměře 21,04 m2 a sestává se z předsíně 2,22m2, koupelny s WC 2,59m2, obývacího pokoje s kuchyňským koutem 16,23m2. Byt je způsobilý k nastěhování je čistý a ve velmi dobrém stavu. Byt je vybaven: kuchyňskou linkou se svítidlem a dřezem s pákovou baterií, ledničkou, mikrovlnou troubou, elektrickým vařičem, vanou, umyvadlem vše s pákovými bateriemi, v koupelně s WC dlažba, koupelna a WC jsou obloženy obkladačkami. Byt je centrálně vytápěn. Radiátor je osazen měřidlem a termoregulační hlavicí. Byt má vlastní vodoměry teplé a studené vody a elektroměr.

K bytu je možné vlastnit i sklepní kóji. Dům se nachází ve velice klidné ulici poblíž podolského nábřeží, v blízkosti je také Vyšehrad, plavecký stadion Podolí. Velice blízko je restaurace s výhledem na Vltavu Podolská kotva. Poblíž jsou obchody, pošta a jiné služby. Velmi blízko tramvajová zastávka tramvaje číslo 17, 3 a další, metro B Palackého náměstí, metro C Pražské povstání.

The small cozy apartment is located on the ground floor of the building No. 375, Levá 5 Street, Prague 4 - Podolí. The building in which the apartment unit is located has an energy performance certificate G. The apartment unit is 1 + kk with accessories, with an area of ​​21.04 m2 and consists of a hall 2.22 m2, bathroom with toilet 2.59 m2, living room with kitchen corner 16.23m2. The apartment is fit to move in is clean and in very good condition. The apartment is equipped with: kitchen with lamp and sink with lever faucet, refrigerator, microwave, electric stove, bath, sink all with lever faucets, bathroom with toilet tiles, bathroom and toilet are tiled. The apartment is centrally heated. The radiator is equipped with a meter and a thermoregulation head. The apartment has its own hot and cold water meters and electricity meter.

The previous landlord offers his furniture in the best condition and for a very reasonable price of CZK 5,500. (Sofa bed, table, kettle, shoe box, waste bin, kitchen set, laundry basket.) This purchase of things is in agreement with the future tenant.

We have been planning visiting days since the beginning of December. It is possible to own a cellar. The house is located in a very quiet street near the river, near Vyšehrad, Podolí swimming pool. Very close is a restaurant overlooking the Vltava "Podolská kotva". Nearby are shops, post office and other services. Very close to the tram stop of tram number 17, 3 and more, metro B Palackého náměstí, metro C Pražské povstání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu692785
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 2. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha21
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPodolská vodárna
🚶 354 m (4 min)
PoštaPraha 49
🚶 462 m (6 min)
ObchodPotraviny
🚶 346 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 235 m (3 min)
RestauraceGourmeta
🚶 293 m (4 min)
LékárnaLékárna v Podolí
🚶 459 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Nedvědovo náměstí
🚶 174 m (2 min)
Mateřská školaVysehrad Monsters
🚶 782 m (9 min)
SportovištěSokol Praha Podolí
🚶 389 m (5 min)
Hřiště
🚶 137 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.