Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyBotičská, Praha - Vyšehrad

Botičská, Praha - VyšehradMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena11 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 849 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jak by měl vypadat byt pro milovníka centra Prahy? Rozhodně by měl být v historickém domě, na dosah veškerého pražského vyžití a zároveň v klidné ulici odstíněné od turistického ruchu. A přesně takový byt nabízíme - zrekonstruovaný, s žádanou dispozicí 3+kk a v osobním vlastnictví.

Byt se nachází ve 2. NP (celkově ze 4 NP) bytového domu s výhledem na dvě strany – do vnitrobloku na zahradu a na malé náměstí s překrásným akátem. Naleznete zde tedy dostatek soukromí.

Velkorysý prostor o velikosti 80,3 m2 nabízí vzdušné a prostorné pokoje s vysokými stropy, které byste v novostavbě hledali marně. Díky dvěma komorám zde můžete využít dostatek úložných prostor například i na pračku se sušičkou nebo pro praktickou šatnu. K bytu náleží také sklep 1,2 m2.

V bytě proběhla v letošním roce kvalitní rekonstrukce a byla vybudována zcela nová koupelna s designovou skleněnou zástěnou a samostatná toaleta s umyvadlem. Vytápění i ohřev vody jsou řešeny plynovým kotlem. Dále je zde příprava na kuchyňskou linku podle Vašich představ.

Ve vnitrobloku na vás čeká krásná a funkční zahrada navržena architektkou, kde si můžete odpočinout po náročném dni.

Jednou z největších předností bytu je jeho lokalita: Vyšehrad, náplavka, botanická zahrada, Albertov. Možnost parkování v ulici a zastávka tramvaje přímo před domem. Metro Palackého náměstí v pěší vzdálenosti nebo metro Karlovo náměstí pouze 2 zastávky tramvají.

To vše nabízí tento jedinečný byt na Albertově, který je vhodný jak pro rodinné bydlení, tak jako zajímavá investice. Díky neprůchozím pokojům a možnostem vybudovat vestavěné patro lze využívat k pronajímání sdíleného bydlení.

Přijďte osobně nasát atmosféru staré části Prahy, která není zatížena turistickým reklamním smogem a nechte se okouzlit původními prvky v domě i v citlivě zrekonstruovaném bytě. Těšíme se na vás.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu693724
Dispozice3+kk
Dostupné od25. 11. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDAlbertov
🚶 54 m (1 min)
PoštaPraha 28
🚘 1 723 m (2 min)
ObchodPotraviny
🚶 1 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 289 m (3 min)
RestauraceLa Liberta
🚶 80 m (1 min)
LékárnaLékárna U Revmatologického ústavu
🚶 242 m (3 min)
ŠkolaZŠ Botičská
🚶 176 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 460 m (6 min)
SportovištěCentrum volného času Botič
🚶 136 m (2 min)
HřištěNa Výtoni
🚶 483 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.