Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyU Hostavického potoka, Praha - Hostavice

Rezervováno
U Hostavického potoka, Praha - HostaviceMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 4,7 m² • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Překrásné bydlení ve stylově zařízeném bytě 2 + kk (50,2 m2) s balkonem (4,7 m2) a sklepem (cca 3m2) v klidné části Hostavic, Praha 14. K dispozici od 1.2.2024.

Dispozice bytu nabízí prostorný obývací pokoj s kuch. linkou, vestavěnými spotřebiči, kuch. ostrůvkem a nábytkovou stěnou (další zařízení a nábytek patří nájemci). Z obývacího pokoje je vstup na prostorný balkon, který nabízí ničím nerušené posezení a příjemný výhled.

V bytě je dále ložnice s velkou vestavěnou skříní, vedle ložnice se nachází koupelna s vanou a sprchou, WC a pračkou. Z předsíně je přístupná komora s úložnými prostory. Z nábytku v ložnici zůstává opět pouze vestavěný nábytek - skříň.

Byt se nachází v 2. patře novostavby činžovního domu v klidné části městské části Hostavice, nějakých 100 m od autobusové zastávky (10 min na Černý most a Spojovací), supermarketu Billa a Albert.

V pěší dostupnosti se dále nachází několik mateřských i základních škol, parků a venkovních fitness, restaurací, kaváren. Dále např. bikepark Jahodnice, cyklostezka a samozřejmě Počernický rybník s koupáním a dalšími volnočasovými aktivitami.

K bytu náleží garážové stání v suterénu domu a sklep. Nájemné za garážové stání je zahrnuté v nájmu. Elektřina se převádí na nájemce, poplatky za teplo, teplou vodu, odvoz odpadu, úklid a správu domu a zahrady jsou hrazeny zálohovou měsíční platbou ve výši 4.000,- Kč v případě jedné osoby, v případě dvou osob by se tato záloha upravila.

Nájemní smlouva na 1 rok s možností prodloužení.

Beautiful living in a stylishly furnished one-bedroom apartment with a balcony in a quiet part of Hostavice, Prague 14. Available from 1.1. or 1.2.2022.

The layout of the apartment offers a spacious living room with kitchen unit, built-in appliances, kitchen island and furniture wall (other furniture belongs to the tenant). From the living room there is access to a spacious balcony, which offers an unobstructed seating area and a pleasant views.

The bedroom is furnished with a large built-in wardrobe, next to it is a bathroom with bath and shower, toilet and washing machine and a storage room that is within easy reach of the kitchen.

The apartment is located on the 2nd floor of a newly constructed apartment building in a quiet part of Hostavice, however only some 100 m from the bus stop (10 minutes to Černý most and Spojovací), supermarket Billa and Albert.

Within walking distance there are also several kindergartens and primary schools, parks and outdoor fitness, restaurants, cafes. Furthermore, for example, the Jahodnice bike park, a cycle path and, of course, the Počernický pond with swimming and other leisure activities.

The apartment has a garage in the basement and a cellar. Lease agreement for 1 year with the possibility of extension.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu695981
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha57
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 4,7 m²
Parkování
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLomnická
🚶 344 m (4 min)
PoštaPraha 912
🚘 1 695 m (4 min)
ObchodAlbert
🚶 353 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 263 m (5 min)
RestauraceLa Botega
🚶 660 m (8 min)
LékárnaLékárna v Dolních Počernicích
🚘 1 116 m (2 min)
Škola
🚘 1 863 m (5 min)
Mateřská školaCPD Gen. Janouška
🚘 4 746 m (11 min)
Sportoviště
🚶 605 m (7 min)
Hřiště
🚶 195 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.