Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 114 m² bez realitkyTrojská, Praha - Troja

Trojská, Praha - TrojaMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Garáž • Balkón 15 m²
Měsíční nájemné38 000 Kč

+ Poplatky za služby1 250 Kč
+ Poplatky za energie4 500 Kč
+ Vratná kauce70 000 Kč


Samostatný dvoupodlažní byt s velkým podílem úložných ploch (šatny, technická místnost, garáž) ve viladomě v Praze - Troji na úrovni tramvajové zastávky Nad Trojou (linka 17). Součástí bytu je prostorná 40m2 garáž a 14m2 balkón, půdorys bytu je přiložen. Na spodním podlaží se nachází vchod, předsíň, samostatná garáž, místnost s vestavěnou šatnou a prostorná technická místnost vhodná jako sklad/komora. Na horním podlaží je plně vybavená kuchyně, otevřená galerie s jídelním stolem, obývák, koupelna s WC a prostorným sprchovým koutem. Byt má dvě samostatné ložnice - do té hlavní se vchází přes vestavěnou šatnu.

Byt je zčásti vybavený (plně zařízená kuchyně, jídelní stůl, k dispozici je případně i palanda v dětském pokoji). Vytápění samostatným tepelným čerpadlem vzduch/voda, podlahové topení, dřevěná podlaha, venkovní elektricky ovládané žaluzie. Byt je zajištěn bezpečnostním systémem Jablotron.

Měsíční zálohy na vytápění, el energii, vodu a Jablotron jsou 6 500 Kč, el energie bude převedena na nájemce.

Majitel a pronajímatel žije ve druhé jednotce stejného domu a hledá pro tento designový a nadstandardně provedený byt dlouhodobého spolehlivého nájemce.

Independent semi-furnished 2-bedroom split-level apartment in a new-built villa in Prague - Troja, next to the tram stop Nad Trojou (line 17). The flat has an integrated 40m2 garage (1 or 2 parking spaces depending on the particular car-s) and a 14m2 balcony with a beautiful view of Prague through the Troja valley.

The lower floor of the apartment includes the entrance, garage, large built-in wardrobe and a cellar. The upper level features a fully fitted open plan kitchen with an open dining gallery spatious living room, two bedrooms, another built-in wardrobe and a bathroom (large walk-in shower). The L-shaped balcony is accessible from the living room and the master bedroom.

The apartment is partly furnished (fully fitted kitchen, dining table, bunk bed in the second bedroom available). Hardwood floors, tiles, automatic blinds, washing machine, dishwasher. No lift.

Convenient location offering both tranquility of this green rural part of the capital (close to the ZOO, Vltava river and Stromovka Park) as well as excellent transport links (tram stop just over the street, perfectly accessible by car via the nearby Blanka Tunnel and the Prague inner ringroad.

Monthly deposit for water, heating and security alarm system CZK 6.500, fully accountable against real utility consumption.

The landlord and the owner of the villa resides in the second neighbouring apartment and looks for a reliant and long-term tenant with good references.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu697687
Dispozice3+1
Dostupné od22. 4. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha114
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníGeotermální

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 15 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNad Trojou
🚶 155 m (2 min)
PoštaPraha 71
🚘 1 337 m (4 min)
ObchodPotraviny - večerka
🚘 1 766 m (7 min)
BankaUniCredit Bank
🚘 2 150 m (7 min)
RestauraceNa krásné vyhlídce
🚶 397 m (5 min)
LékárnaTrojská lékárna
🚘 1 028 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Šutka
🚘 1 364 m (5 min)
Mateřská školaTrojská labuť
🚶 359 m (4 min)
Sportoviště
🚘 2 983 m (9 min)
Hřiště
🚘 1 048 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.