Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyCiolkovského, Praha - Ruzyně

Rezervováno
Ciolkovského, Praha - RuzyněMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Lodžie 6 m²
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce46 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu světlý byt 3+kk. Byt se nachází ve velmi žádané lokalitě, jelikož je nedaleko přírodní rezervace Divoká Šárka a parku Obora Hvězda, které jsou ideální na procházky či běhání. Byt má také výbornou dopravní dostupnost, neboť v těsné blízkosti je nová zastávka tramvajové linky číslo 20 a 26, které jedou nejen ke stanici metra Nádraží Veleslavín (za 7 min.), ale také přímo bez přestupu na Malou Stranu, Letnou, Náměstí Republiky nebo na Anděl. Kousek od bytu je obchodní centrum Šestka. Pro časté cestovatele může být navíc výhodou BLÍZKOST LETIŠTĚ VÁCLAVA HAVLA.

Byt se nachází ve 4. patře zmodernizovaného bytového domu (k dispozici jsou 2 výtahy). Samotný byt je po celkové rekonstrukci. Při rekonstrukci byly použity nadstandardní materiály a vybavení od předních českých a zahraničních výrobců (SAPELI, Gerlflor, ELICA, Laufen a další).

Bytu vévodí velký obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem. Kuchyňskému koutu dominuje kuchyňský ostrůvek s velkou varnou deskou ELICA s vestavěným odsavačem par. Kuchyňský kout je dále vybaven multifunkční vestavnou troubou AEG, granitovým dřezem Blanco a nová samostatně stojící velká lednice s mrazákem. (V kuchyni není myčka.) Z obývacího pokoje se dá vstoupit na lodžii, která nabízí klidné posezení například na čtení knih. Byt má dále 2 ložnice (s datovými zásuvkami pro možnost připojení k internetu a STA), vstupní halu, elegantní koupelnu se sprchovým koutem, samostatné WC a úklidovou komoru.

Ty, kteří pracují z domova, potěší, že až PŘÍMO DO BYTU JE PŘIVEDEN OPTICKÝ KABEL UMOŽŇUJÍCÍ RYCHLÉ (až 1 Gb/s) A STABILNÍ PŘIPOJENÍ K INTERNETU.

Byt je částečně vybavený, mezi základní vybavení patří: spotřebiče v kuchyni, pračka, pohovka, TV, stůl, židle, postel 160 cm a postel 140 cm (s rošty, bez matrací).

V blízkosti bydlení se nachází veškerá občanská vybavenost: obchody (potraviny, drogerie, lékárna), restaurace, mateřská škola, základní škola či dětská hřiště.

Cena za pronájem: 23 000 Kč + 5 000 Kč poplatky (za 2 osoby, za každou další osobu + 1 000 Kč), + zálohové platby za elektřinu (1 200 Kč)

Dostupnost: leden 2024 (nastěhování nejpozději v únoru 2024)

Kauce (jistota): 2 měsíční nájmy

VZHLEDEM K NOVÉMU VYBAVENÍ NENÍ BYT VHODNÝ PRO KUŘÁKY A JAKÉKOLIV DOMÁCÍ MAZLÍČKY!

We offer for long-term rent a bright 3 bedroom apartment. The apartment is located in a very desirable location, as it is close to the Divoká Šárka nature reserve and the Obora Hvězda park, which are ideal for walking or jogging. The apartment also has excellent transport accessibility, as there is a tram stop close to the apartment, from which you can easily get to the Nádraží Veleslavín metro station (in 7 minutes) or to Náměstí Republiky or Anděl. About 5 minutes from the apartment is Šestka Shopping Center. For frequent travelers, THE PROXIMITY OF VACLAV HAVEL AIRPORT can also be an advantage.

The apartment is located on the 4th floor of a modernized apartment building (there are 2 elevators). The apartment itself is after a complete reconstruction. During the reconstruction, above-standard materials and equipment from leading Czech and foreign manufacturers (SAPELI, Gerlflor, ELICA, Laufen and others) were used.

The apartment is dominated by a large living room with kitchen and dining area. The kitchenette is dominated by a kitchen island with a large ELICA hob with a built-in extractor hood. The kitchenette is also equipped with a AEG multifunction built-in oven, Blanco granite sink and a huge brand-new refrigerator with freezer. (There is no dishwasher.) From the living room you can enter the balcony, which offers a quiet sitting for reading books.

The apartment also has 2 bedrooms (with data sockets for internet connection and STA), entrance hall, elegant bathroom, separate toilet and cleaning room.

Those who work from home will be pleased to know that AN OPTICAL CABLE IS BROUGHT DIRECTLY TO THE APARTMENT, ENABLING A FAST (up to 1 Gb/s) AND STABLE INTERNET CONNECTION.

The apartment is partially furnished, basic equipment includes: kitchen appliances, washing machine, sofa, TV, table, chairs, bed (size 160 cm, without mattresses) and second bed (size 140 cm, without mattresses).

Near the housing there are all civic amenities: shops (groceries, drugstores, pharmacy), restaurants, kindergarten, primary school and playgrounds.

Rental price: 23 000 CZK + 5 000 CZK utilities (for 2 persons, for each additional person + 1 000 CZK), + 1 200 CZK electricity

Deposit: 2 monthly rents

Availibity: from January

Due to the new equipment, the apartment is not suitable for smokers and pets (especially for dogs and cats)!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu698018
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2024
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie 6 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDCiolkovského
🚶 151 m (2 min)
PoštaPraha 614
🚶 379 m (5 min)
Obchod
🚶 316 m (4 min)
BankaCitibank
🚘 3 914 m (8 min)
RestauraceRestaurace na Dědině
🚶 288 m (3 min)
LékárnaNa Dědině
🚶 359 m (4 min)
ŠkolaSOU Dr. Peška, s.r.o.
🚶 321 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Libocká
🚘 1 849 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 229 m (3 min)
Hřiště
🚶 106 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.