Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem bytu 1+kk 26 m², Štúrova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 26 m², Štúrova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 26 m², Štúrova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 26 m², Štúrova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 26 m², Štúrova, Praha, Praha

Pronájem bytu 1+kk • 26 m²Štúrova, Praha - Krč

Štúrova, Praha - KrčMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné10 990 Kč

+ Poplatky za služby4 396 Kč

Poznámka k ceně

+ poplatky 4.396 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemce.
+ Vratná kauce30 772 Kč
+ Administrativní poplatky15 386 Kč


Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.

Nabízíme pronájem menšího bytu 1+kk, 26 m² v Praze 4 - Krč, nedaleko Thomayerovy nemocnice a Krčského lesa. Byt je pronajímán částečně zařízený nábytkem (pohovka, jídelní stůl se židlemi, komoda a šatní skříně), ale v případě zájmu lze veškeré vybavení odvést. Kuchyňská linka v dřevěném provedení je vybavena varnou deskou a digestoří, lednice je volně stojící. Linka je od obývací části příjemně oddělena zděným pultem. V koupelně se nachází sprchový kout, pračka a toaleta. V bytě je dostatek úložných prostor díky šatním skříním, které jsou instalovány ve vstupní chodbě.

Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je k nastěhování od 28.6.2024.

Dostupnost MHD i občanská vybavenost lokality je výborná. Dům je situován nedaleko zastávky autobusu. Linka metra C - Kačerov je vzdálena pouhou 1 zastávku. Pohodlně a bez přestupu lze také dojet i k ostatním linkám metra. Přes silnici, za areálem Thomayerovy nemocnice můžete navštěvovat oblíbený Krčský / Kunratický les. Lesem prochází několik značených turistických i cyklotras. Nachází se zde dětská hřiště, altány, velké množství laviček, piknikové místo s veřejným ohništěm a naučná stezka. Zajímavostí je hájovna s výběhy pro daňky a srnce a také několik jedinců sekvojovce obrovského, a dokonce metasekvoje čínské.

Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 4.396 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemce. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci ve výši jedné měsíční platby a dvojitou vratnou kauci.

Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka. Děkujeme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu710699
Dispozice1+kk
Dostupné od28. 6. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha26
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 96 m (1 min)
PoštaPraha 411
🚘 1 378 m (2 min)
ObchodVecerka
🚶 200 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 038 m (4 min)
Restaurace
🚶 101 m (1 min)
LékárnaLékárna FTN
🚶 720 m (9 min)
Škola
🚶 832 m (10 min)
Mateřská škola
🚘 1 263 m (2 min)
SportovištěFit Máma
🚶 548 m (7 min)
Hřiště
🚶 369 m (4 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.