Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyNa Výsluní, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Na Výsluní, Neratovice - Neratovice, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Cena5 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 325 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dobrý den, dovolujeme si vám nabídnout k prodeji kompletně zrekonstruovaný družstevní byt 3+1/L (nyní 3+kk), sklep a komoru. Nachází se v prvním patře panelového domu. Vhodné také pro kupující v důchodovém věku (14 schodů). Panelový dům je po rekonstrukci, včetně zateplení, plastových oken, lina na chodbě a výmalby, rovněž zbudovaná nájezdová rampa u hlavního vchodu. Okolí domu bylo revitalizováno. Byt je situován v oblíbené lokalitě Neratovic v ulici Na Výsluní s parkováním přímo u domu. Okna do kuchyně, obývacího pokoje jsou orientována na jihozápad. Ložnice, dětský pokoj na severovýchod. Nabízená bytová jednotka prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2013. Nové bezpečnostní dveře firmy Next typ SD 101 a SD 101 F s protipožární úpravou. Všechny příčky v bytě jsou vyzděny z tvárnic Ytong, interierové dveře Solodoor. Celý strop ze sádrokartonu a bodová LED světla při spotřebě 1ks/4W. V bytě byli provedeny truhlářské práce a chytrým způsobem zakomponovány do interieru bytu, jako krycí lišty, věstavěná skříň, věstavěný botník, vestavěný technický komín na pračku a sušičku. Kuchyně byla koupena a navržena v IKEA včetně zařizovacích předmětů tj. mikrovlnná trouba, digestoř, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba s funkcí pyrolytického čištění. V bytě jsou nově instalovány spotřebiče vše s invertorovými motory a nejvyšší třídou energetické úspory A+++. Dvoumetrová lednice LG, myčka AEG, pračka Samsung 9kg s funkcí QuickDrive™ a Ecobubble™. Lednička a pračka komunikují přes mobil a Wifi. V obývacím pokoji TV TCL 55" (Android, Netflix, Kodi, Chromecast). V celém bytě byli nivelovány a položeny plovoucí podlahy a dlažby. WC s dvířky do stoupaček a ventilátorem. Koupelna má vyzděnou komfortní polici, odkládací místo u vany, ventilátor na odtah páry a vodovodní baterie Cantino. Koupelna s toaletou mají minerálními podhledy s bodovými světli. Nové instalace elektro včetně revize, odpadů, vodoinstalace a odtahu digestoře. V bytě je přípojka na plyn, ale není využívána. Žaluzie v celém bytě a na lodžii stahovatelná siť proti hmyzu. Lodžie je zasklená. Vytápění ústřední dálkové. Měsíční poplatky SIPO cca. 5.800 včetně zálohy na elektřinu. V okruhu 300m se nachází MŠ, ZŠ, obvodní lékař, Tesco, Billa, Penny, tři dětská hřiště a jedno dopravní dětské hřiště, městská policie, 2x zastávka MHD bus ve směru Praha a Mělník. Internet přípojka od UPC nyní Vodafone optickým kabelem. Výtah. K bytu rovněž přináleží spíž a sklep.

Hello, we would like to offer for sale a completely renovated cooperative apartment 3 + 1 / L, cellar and storage room. Located on the first floor of a panel house. Also suitable for buyers of retirement age (14 steps). The panel house is after reconstruction, including insulation, plastic windows, a line in the hallway and painting, as well as a built-in ramp at the main entrance. The area around the house has been revitalized. The apartment is situated in a popular locality Neratovice in the street Na Výsluní with parking right next to the house. The windows to the kitchen, living room are oriented to the southwest. Bedroom, children's room to the northeast. The offered housing unit underwent a complete reconstruction in 2013. New security doors from the company Next type SD 101 and SD 101 F with fire protection. All partitions in the apartment are lined with Ytong blocks, Solodoor interior doors. The whole ceiling made of plasterboard and LED spot lights with a consumption of 1pc / 4W. The apartment was carpentry and cleverly incorporated into the interior of the apartment as cover strips, a built-in wardrobe, a built-in shoe box, a built-in technical chimney for a washing machine and dryer. The kitchen was bought and designed by IKEA, including fixtures, ie microwave, extractor hood, ceramic hob, hot air oven with pyrolytic cleaning function. The apartment is newly installed appliances all with inverter motors and the highest class of energy savings A +++. LG two-meter refrigerator, AEG dishwasher, Samsung 9kg washing machine with QuickDrive ™ and Ecobubble funkcí functions, all during the warranty period. Fridge and washing machine communicate via mobile phone and Wifi. Floating floors and tiles were leveled and laid throughout the apartment. Toilet with riser doors and fan. The bathroom has a walled comfortable shelf, a storage space by the bathtub, a steam fan and comfortable Cantino faucets. The bathroom with toilet has mineral ceilings with spot lights. New electrical installations, including inspection, waste, plumbing and hood extraction. The apartment has a gas connection, but is not used. Blinds throughout the apartment and on the loggia removable insect screen. The loggia is glazed. Central district heating. Monthly SIPO fees approx. 5,800 including electricity deposit. Within a radius of 300m there is a kindergarten, primary school, district doctor, Tesco, Billa, Penny, three playgrounds and one traffic playground, city police, 2 bus stops in the direction of Prague and Melnik. Internet connection from UPC now with Vodafone optical cable. Lift.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu715637
Dispozice3+1
Dostupné od1. 5. 2022
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha76
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Lodžie
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNeratovice, Kojetická
🚶 262 m (3 min)
PoštaNeratovice
🚘 1 292 m (2 min)
Obchod
🚶 130 m (2 min)
BankaGE
🚶 231 m (3 min)
RestauraceMarten
🚶 727 m (9 min)
LékárnaKojetická
🚶 371 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Ing. M. Plesingera-Božinova Neratovice
🚶 320 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 65 m (1 min)
SportovištěSportovní Hala TJ Auto Škoda
🚘 1 032 m (2 min)
Hřiště
🚶 505 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.