Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyPráčská, Praha - Záběhlice

Práčská, Praha - ZáběhliceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Balkón 4,86 m² • Sklep 2,9 m²
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


K pronájmu nabízíme světlý byt 2+kk s balkónem, 59 m², v 4. nadzemním podlaží novostavby v ulici Práčská, v Praze 10 -Záběhlice s výhledem k Botiči (je součástí projektu Kaskády u Botič). Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je k nastěhování ihned.

Byt je dispozičně velice dobře řešen, pronajímá se částečně zařízený s kuch. linkou vč. všech spotřebičů (lednice, myčka, elektrická trouba společně s digestoří a indukční varnou deskou, mikrovlnná troubá), dvěma velkými vestavěnými skříněmi v ložnici a na chodbě a dalším nábytkem v obývacím pokoji, na chodbě, v koupelně. Součástí bytu je sklep v suterénu domu, proto s úložným prostorem nemusíte dělat starosti. Koupelna s vanou a WC zvlášť. K dispozici je taky pračka (se sušičkou). V obývacím pokoji je TV, jídelní stůl se židlemi a rozkládací postel pro váš pohodlný odpočinek. Byt má bezpečnostní dveře a celý objekt je střežen.

Dům se nachází přímo u autobusové zastávky “Záběhlická škola” odkud se rychle dostanete na metro A “Skalka” (7min). Na nákup můžete pohodlně zajet nebo dojít pěšky do OC Vivo, které je vzdálené pouhých 700 metrů, ale pokud potřebujete něco rychlého, máte ve stejné budově také malý obchod s potravinami.

Oblíbeným odpočinkovým místem je Hamerský rybník včetně sportovního areálu HAMR, ke kterému se dostanete příjemnou procházkou (15 min) nebo autem. Další zelení v okolí bytu je Hostivařka přehrada a její okolí láká sportovce pro aktivní trávení volného času a ostatní pro příjemnou relaxaci u vody nebo v místním lesoparku.

Klidné a tiché prostředí v těsné blízkosti přírody je ideální pro aktivní rodiny. Blízko domu jsou také dětská hřiště, výborné stezky pro pěší, cyklo a in-line výlety. Zároveň je v lokalitě veškerá občanská vybavenost včetně škol a školek.

Byt je nekuřácký a pro zájemce bez zvířat.

Poznámka k ceně: Poplatky za služby činí 6000 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné a vratnou kauci ve výši 25.000 Kč.

We also speak English.

We offer for rent a bright 2+kk apartment with a balcony, 59 m², on the 4th above-ground floor of a new building in Práčská street, in Prague 10 - Záběhlice with a view of Botič (it is part of the Caskády u Botič project). The property is intended exclusively for long-term rental and is available to move in immediately.

The layout of the apartment is very well designed, it is rented partially furnished with a kitchen line incl. all appliances (fridge, dishwasher, electric oven together with hood and induction hob, microwave oven), two large built-in wardrobes in the bedroom and in the hallway and other furniture in the living room, hallway and bathroom. The apartment includes a cellar in the basement of the house, so you don't have to worry about storage space. Bathroom with bathtub and toilet separately. There is also a washing machine (with dryer). The living room has a TV, a dining table with chairs and a pull-out bed for your comfortable rest. The apartment has a security door and the entire building is guarded.

The house is located right next to the bus stop "Záběhlická škola" from where you can quickly get to metro A "Skalka" (7 min). You can easily drive or walk to Shopping center Vivo for shopping, which is only 700 meters away, but if you need something quick, you also have a small grocery store in the same building.

Hamerský rybník, including the HAMR sports complex, is a popular resting place, which can be reached by a pleasant walk (15 min) or by car. Another greenery in the vicinity of the apartment is the Hostivařka dam and its surroundings attract athletes for active leisure time and others for pleasant relaxation by the water or in the local forest park.

The calm and quiet environment in close proximity to nature is ideal for active families. Near the house there are also children's playgrounds, excellent paths for walking, cycling and in-line trips. At the same time, the locality has all civic amenities, including schools and kindergartens.

The apartment is non-smoking and for those interested without animals.

Price note: Service fees amount to 6000 CZK/month + electricity, which will be transferred to the tenant. When signing the contract, the tenant pays the first rent and a refundable deposit of CZK 25,000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu716048
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha59
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
Balkón 4,86 m²
Sklep 2,9 m²
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDZáběhlická škola
🚶 1 m (0 min)
PoštaPraha 106
🚶 736 m (9 min)
Obchod
🚶 681 m (8 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 213 m (2 min)
RestauraceKotelna Restaurant
🚶 145 m (2 min)
LékárnaBenu
🚘 1 370 m (3 min)
ŠkolaZŠ Břečťanová
🚶 824 m (10 min)
Mateřská školaMŠ Mládežnická
🚶 304 m (4 min)
SportovištěFitness Victory
🚶 681 m (8 min)
Hřiště
🚶 156 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.