Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 68 m² bez realitkySemanského, Praha - Uhříněves

Semanského, Praha - UhříněvesMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu krásný slunný mezonetový byt v Praze 10, Uhříněvsi. Jedná se o samostatnou jednotku s vlastním vchodem s venkovním sezením. Celková plocha tohoto atraktivního bytu, který je z větší částí novostavbou, je 68 m2 a skládá se z velkého obývacího pokoje s vybavenou kuchyní a s přímým vstupem francouzskými dveřmi na soukromý dvůr s možností malé zahrádky, kde je k dispozici venkovní posezení s grilem. Dále je k dispozci velká ložnice se samostatnou koupelnou. V bytě se dále nachází prostorná chodba s úložným prostorem a druhá vybavená koupelna s vanou a pračkou. Byt může být k dispozici i plně vybaven (jídelní stůl, vybavená kuchyně, skříně, postele). Dům je zateplen izolací a má ekonomické podlahové vytápění včetně výhodného tarifu. K dispozici je také vysokorychlostní internet. Možnost nastěhování k 1.9.2022 Jedná se o atraktivní lokalitu s výbornou dostupností - jak autem na dálnici na Brno nebo Hradec Králové nebo 5 min pěší chůze na zastávku vlaku (do centra Prahy vlakem cca 15 minut), zastávka MHD je cca 200 m. Autem do centra cca 20 minut.

Veškerá občanská vybavenost - obchody, 5 supermarketů, velký počet restaurací, 2 školy, několik školek, sportovní vyžití, park, rybníky a krásná příroda 2 minuty.

Cena nájmu 20 000 Kč + 3 900 Kč poplatky. V ceně je vše včetně velmi rychlého internetu.

Beautiful sunny duplex apartment for rent in the center of Uhříněves, Prague 10. The total area of ​​this attractive apartment, which is mostly new, is 72 m2 and consists of a large living room with kitchen and direct access through a French door to a private courtyard with a small garden, where there is an outdoor seating area with a barbecue. There is also a large bedroom with a separate bathroom. The apartment also has a large hallway with storage space and a second equipped bathroom with tub and washing machine. The apartment can be available fully equipped (dining table, equipped kitchen, wardrobes, beds). The house has economical underfloor heating. High-speed internet is also available. Available from June 6, 2022. It is an attractive location with excellent accessibility - both by car on the highway to Brno or Hradec Králové or 5 minutes walk to the train station (to the center of Prague by train about 15 minutes), public transport stop is about 200 m. By car to the center about 20 minutes.

All amenities - shops, 5 supermarkets, a large number of restaurants, 2 schools, several kindergartens, sports, park, ponds and beautiful nature 2 minutes.

Rental price 20,000 CZK + 3,900 CZK fees. Everything is included in the price, including very fast internet. Available from 1.6.2022.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu718608
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha68
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Lodžie
Předzahrádka 200 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDUhříněves
🚶 180 m (2 min)
PoštaPraha 114
🚶 210 m (3 min)
ObchodPotraviny Šroubek
🚶 72 m (1 min)
BankaČS
🚶 334 m (4 min)
Restaurace
🚶 55 m (1 min)
LékárnaU krále Jiřího
🚶 314 m (4 min)
Škola
🚶 302 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Za Nadýmačem
🚶 396 m (5 min)
Sportoviště
🚶 509 m (6 min)
Hřiště
🚶 219 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.