Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 110 m² bez realitkySmrčkova, Praha - Libeň

Smrčkova, Praha - LibeňMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Nádherný byt k pronájmu v jedné z nejhezčích čtvrtí Prahy, rezidenci “Dock Marina Boulevard”.

Vysoký standard provedení bytu. Dubová podlaha, italské obklady a sanita, velká dřevěná okna, venkovní žaluzie, smart home, výška stropu 3 metry. V rezidenci nonstop recepce s ostrahou.

Dispozice bytu: velký obývací pokoj s plně zařízenou kuchyňskou linkou z dubové dýhy (35m2), ložnice (12m2) s manželskou posteli a ortopedickou matrací a velkou šatní skříní, ložnice disponuje ensuite koupelnou s velkým oknem, dále je menší pokojíček (6m2) s vestavným systémem větrání, který se dá využít jako dětský pokoj nebo pracovna, dále komora, záchod, předsíň se skříněmi a velká terasa (35m2) s velkolepým výhledem na Vltavu a moderní zástavbu.

V sousední budově je posilovna, Kolkovna, kavárna i soukromá zakladní škola. Hned vedle domu je moderní park s fontánou. V okolí jsou Thomayerovy sady s velkým dětským hřištěm, a dále pak golfové hřiště. Kaufland a Billa jsou 5 minut chůze.

Metro Palmovka je 5 minut chůze. Garáž k dispozici není. Dá se pronájmout zvlášt’. Parkování je také možné zdarma v blízkosti domu.

Nabídka přímo od majitelů, neplatíte provizi. Požadujeme kauci ve výši 60 tis. kč. Poplatky za služby 4500,-, energie se převádí na nájemce, vysokorychlostní internet 500mb 500,-.

Domací mazličky podle domluvy.

Volné od 16.června, prohlídky možné kdykoli po domluvě. Ve zprávě prosím stručně napište informace o sebe, přip. dalších nájemcích.

Gorgeous appartment in one of the best residencies in Prague, “Dock Marina Boulevard”.

High quality standards. Oak floors, italian tiles, high ceilings (3m), smart home, giant wooden windows with blinds. Nonstop reception and security.

Big living room (35m2) with fully equipped kitchen (oak veneer), Master bedroom (12m2) with bed, big wardrobe and ensuite bathroom with big window, kids room or home office (6m2) with built-in ventilation, storage room, wc, hall with wardrobes and an admiring terrace (35m2) with a view over the river and modern buildings.

In the nearest building you may find a gym, bar, coffee, private school, golf. There is a modern park with a fontain next to the building. Thomayerovy park with a big playground. Billa and Kaufland shops are 5 min away.

Metro Palmovka is 5 min away. Garage is not included. Can be rented separately. Free parking is available in the nearest street.

This offer is from owners, you don’t pay any provision. Secure deposit is 60 000,- czk. House service fees are 4500,-/mo, high-speed internet (500mb) is 500,-/mo, electricity cca 1500,-/mo.

Dogs may be allowed upon agreement.

Available starting 16th of June. Open house upon agreement. Please include some description about yourself in the message.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu719038
Dispozice3+kk
Dostupné od20. 6. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha110
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 35 m²
Terasa
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDDivadlo pod Palmovkou
🚶 422 m (5 min)
PoštaPraha 8
🚘 2 081 m (4 min)
ObchodŘeznictví
🚶 445 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 459 m (6 min)
RestauraceKolkovna DOCK
🚶 113 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 460 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Bohumila Hrabala – Zenklova
🚶 579 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Sokolovská
🚘 1 597 m (4 min)
SportovištěSokol Libeň
🚶 640 m (8 min)
Hřiště
🚶 276 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.