Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 63 m²V Kuťatech, Praha - Uhříněves

V Kuťatech, Praha - UhříněvesMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 965 Kč

+ Poplatky za služby1 501 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč


Video prohlídka: https://youtu.be/wpLG9KLdnUQ

V této inzerci bychom se rádi zaměřili na ty z Vás, kteří k životu potřebují prostor, komfort a veškeré pohodlí moderního bydlení. Momentálně totiž nabízíme byt o podlahové ploše celých 62.8 m², dispozičně řešeného jako 3+kk v ulici Kuťatech, Praha - Uhříněves.

Byt se nachází v prvním patře domu, ale žádné strachy, každodenní kardio do schodů pokud o to nebudete stát, Vás nečeká, k dispozici je zde i výtah.

Leda, že by jste tedy neměli v úmyslu ještě vylepšit postavu do plavek, v takém případě bude první patro, ideálním trenérem.

Co se týče společných prostor domu, ty jsou také velmi čisté a udržované, což můžete brát do začátku, jako pozitivní vizitku, Vašich budoucích sousedů. Ale abychom se nezdržovali tlacháním před prahem, pojďme se teď již podívat dovnitř.

Byt má vše co by jste si jen mohli přát, dveře, okna, zdi ? Dobře, teď ale vážněji, celý byt je v PERFEKTNÍM stavu, vybaven nezbytným vybavením. Již při vstupu do bytu, na Vás dýchne kouzlo jakési zvláštní domácké atmosféry.

Pojďme se teď zastavit v každé místnosti zvlášť. Předsíň bytu je velmi prostorná, vybavena objemnou, vestavěnou šatní skříní s posuvnými zrcadlovými dveřmi. Na zemi je položena dlažba pískové barvy, vhodná ke snadné údržbě čistoty po celý rok. Vedou zde vstupy do všech ostatních místností v bytě. Hlavní obývací místnost je spojena s kuchyňským koutem, který je vybaven veškerým moderním vybavením jenž Vám zpříjemní každodenní přípravu pokrmů. ( myčka, lednice, mikrovlnná trouba, digestoř, indukční deska, elektrická trouba ) Laděna je do příjemné světlé barvy jenž velmi vkusně kontrastuje s tmavou, dřevěnou podlahou. Ve zbytku hlavní obývací místnosti je dostatek prostoru pro umístění obývacího nábytku. Z této místnosti vede také vstup na balkon, kde se již brzy můžete vrhnout na pěstování sezónních rostlin či si třeba jen užívat prvních letních, slunečních paprsků.

Oba zbývající pokoje ( ložnice ) jsou situovány tak, aby zde po celý den bylo přirozené venkovní světlo. Koupelna a zvlášť stojící toaleta, jsou laděny do čistých bílých odstínů barev. Koupelna dominuje především objemnou vanou, umyvadlovým setem z osvětleným zrcadlem, žebříkovým topením a pračkou.

O výhodách bydlení v novostavbách se snad ani nemusíme zmiňovat, úsporné a vkusné bydlení je v této době velmi důležitým faktorem.

Jelikož si uvědomujeme, že při výběru bytu je taky důležitá jeho lokalita, rádi bychom Vás ještě pozvali, na malou vycházku po okolí.

Takřka u domu je MHD, do centra Prahy se dostanete do 30-40 min.

Dále se zde nachází, potraviny, spousta oblíbených restauračních zařízení kam můžete po práci vyrazit s přáteli či rodinou na sklenku něčeho dobrého, zeleň v podobě parků a zahrad. Velmi oblíbená je také turistická stezka podél Pitkovického potoka. Můžete si být zcela jisti, že po nastěhování do této Pražské části už se Vám nikdy nebude chtít jinam.

No a pokud jste se dočetli až sem a máte připravené kufry na stěhovačku tak paráda :) byt je totiž volný k nastěhování od 1.6.2022!!!

Nájem: 16 965 Kč

Služby: 1 501 Kč -záleží na počtu osob

Energie: se převádí na nájemce

Kauce: 1 až 3 měsíční nájmy

Kontakty:

Telefon: 605 133 040

WhatsApp: 605 133 040

Email: prohlidky@tvujspravce.cz

Nemovitost pro Vás není vhodná? Nezoufejte. Jsme správní firma a máme k dispozici více než 400 nemovitostí. Neváhejte se nám proto ozvat. Společně nalezneme řešení Vašich bytových potřeb...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu719789
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVenušina
🚶 222 m (3 min)
PoštaPraha 114
🚘 1 123 m (2 min)
Obchod
🚶 570 m (7 min)
BankaČS
🚘 1 040 m (2 min)
RestauraceRestaurant Pivovarská
🚶 526 m (6 min)
Lékárna
🚘 1 054 m (2 min)
ŠkolaZŠ Bří Jandusů
🚶 419 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Za Nadýmačem
🚶 666 m (8 min)
Sportoviště
🚶 679 m (8 min)
Hřiště
🚶 461 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.