Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 33 m²Jabloňová, Praha - Záběhlice

Jabloňová, Praha - ZáběhliceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 039 Kč

+ Poplatky za služby3 306 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Video prohlídka: https://youtu.be/rSAaB_TrPkg

Hledání nového bydlení nepatří zrovna mezi nejmilejší činnosti, člověk si pod tím hned představí plno zařizování, papírování a ustavičného běhání po prohlídkách. Jsme tedy nesmírně rádi že všechny tyto starosti můžete přenechat nám, pohodlně se usadit a nechat se unést následující nabídkou.

V této inzerci bychom se rádi zaměřili na ty z Vás kteří žijí sami či k životu nepotřebují přílišný prostor, ocení zařízený, čistý a světlý byt v prostředí veškeré občanské vybavenosti.

Momentálně totiž nabízíme byt o podlahové ploše celých 32.7 m², dispozičně řešeného jako 2+kk v ulici Jabloňová, Záběhlice.

Byt se nachází v 17. patře domu s výtahem. Co se týče společných prostor domu, ty jsou také velmi čisté a udržované, což můžete brát do začátku, jako pozitivní vizitku, Vašich budoucích sousedů. Ale abychom se nezdržovali tlacháním před prahem, pojďme se teď již podívat dovnitř.

Byt má vše co by jste si jen mohli přát, dveře, okna, zdi ? Dobře, teď ale vážněji, celý byt je v perfektním stavu, vybaven veškerým vybavením které vidíte na fotkách.

( nová kuchyňská linka, pohovka, obývací stěna, lednice, trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, police, jídelní stůl se židlemi, konferenční stolek, komoda, dvoulůžková postel, pracovní stůl, botník )

Již při vstupu do bytu na Vás dýchne kouzlo jakési zvláštní domácké atmosféry.

Z předsíně vedou vstupy do všech ostatních místností. Na zemi je položeno linoleum, vhodné ke snadné údržbě čistoty po celý rok. Zdi jsou vymalovány čistě bílou barvou jenž opticky prostor ještě zvětšuje a působí velmi svěžím, čistým dojmem. Kuchyně je spojena s obývacím prostorem, vybavena je zcela novým kuchyňským koutem s přijatelnou pracovní plochou a zabudovanými spotřebiči jenž Vám zpříjemní a zjednoduší každodenní přípravu kulinářského umění. Koupelna prošla celkovou rekonstrukcí a dominuje především objemnou vanou a umyvadlovým setem. Ložnice je kompletně zařízena ložnicovým nábytkem. Celý byt je velmi slunný a světlý.

Jelikož si uvědomujeme, že při výběru bytu je taky důležitá jeho lokalita, rádi bychom Vás ještě pozvali, na malou vycházku po okolí. 10 min od domu stojí BUS zastávka, do centra Prahy se dostanete do 30 min. Dále se zde nachází, potraviny, spousta oblíbených restauračních zařízení kam můžete po práci vyrazit s přáteli či rodinou na sklenku něčeho dobrého, lékárna i krásná zeleň v okolí parku Malinová.

No a pokud jste se dočetli až sem a máte připravené kufry na stěhovačku tak paráda :) byt je totiž volný k nastěhování od IHNED!!!

Nájem: 13 039 Kč

Služby: 3 306 Kč -záleží na počtu osob - Energie se převádí na nájemce.

Kauce: 1 až 3měsíční nájmy.

Kontakty:

Telefon: 731 225 427

WhatsApp: 731 225 427

Email: prohlidky@tvujspravce.cz

Nemovitost pro Vás není vhodná? Nezoufejte. Jsme správní firma a máme k dispozici více než 400 nemovitostí. Neváhejte se nám proto ozvat. Společně nalezneme řešení Vašich bytových potřeb...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu720706
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2022
Podlaží17
PENBC - Úsporná
Užitná plocha33
VybavenoVybaveno
StavDobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Zahradní Město
🚶 134 m (2 min)
PoštaPraha 106
🚶 561 m (7 min)
ObchodTesco
🚶 148 m (2 min)
BankaČSOB
🚘 1 645 m (2 min)
RestauraceEl Café Bueno
🚶 325 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 73 m (1 min)
ŠkolaZŠ Břečťanová
🚶 241 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Mládežnická
🚶 684 m (8 min)
SportovištěTJ Sokol Záběhlice
🚶 272 m (3 min)
Hřiště
🚶 210 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.