Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 38 m²Slezská, Praha - Vinohrady

Slezská, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné11 765 Kč

+ Poplatky za služby2 016 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Video prohlídka: https://youtu.be/qAW1G-v_j5s

Hledání nového bydlení nepatří zrovna mezi nejoblíbenější činnosti, které bychom si mohli představit, avšak kdo z nás někdy v takové situaci nebyl a nemusel ji vyřešit?

Jestliže i vy momentálně patříte mezi takové šťastlivce, přenechte starosti nám a dovolte abychom Vás pozvali, na prohlídku následujícího bytu.

V této inzerci bychom se rádi zaměřili na ty z Vás, kteří žijí sami či nepotřebují přílišný prostor, mají rádi útulno a určitou atypičnost.

Zcela upřímně, tento byt nehýří ultra moderními prvky a stylovou rekonstrukcí ale má něco, co Vás zaujme na první pohled. Jeho zvláštní domácká aura Vás chytne a už nepustí. Díky kombinaci patra a atypického uzpůsobení místnosti, vysokého stropu a podlouhlého okna si můžete být jisti že Vaše bydlení bude všechno, jenom ne všední. Za zmínku tedy samozřejmě i stojí, na Pražské poměry, vcelku zajímavá cena pronájmu. Podlahová plocha bytu činí 38 m², dispozičně je řešen jako 1+kk v ulici Slezská, Vinohrady.

Byt se nachází v prvním patře cihlového domu, bez výtahu.

No vraťte ty koutky zpátky nahoru, berte to pozitivně, léto se nám pomalu ale jistě blíží a zlepšování formy do plavek díky každodennímu výšlapu těch pár schodů, není úplně od věci že ? :)

Pronajímatelé se snaží svým nájemcům všemožně zjednodušovat bydlení a tak se velmi často stává že, nabízíme byt který je ať částečně , nebo dokonce kompletně zařízen. O částečném zařízení bytu se můžeme bavit i v tomto případě.

Na zemi je položena plovoucí podlaha kombinovaná s koberci. Zdi jsou vymalovány čistě bílou barvou.

Kuchyňský kout vybaven elektrickou troubou a lednicí, je od obývací místnosti oddělen nosným sloupem s cihlovým obložením, jenž je zajímavým designovým prvkem tohoto bytu. Pod patrem je dostatek místa pro umístění obývacího nábytku či pracovního stolu.

V patře pak můžete mít umístěnou pohodlnou matraci, dokonce i komody menší velikosti. Jsou zde také zabudovány elektrické zásuvky.

Byt disponuje i menší spižírnou oddělenou látkovým závěsem, spižírnu si můžete předělat na knihovnu či využít jako kumbál pro umístění např., vytíracího mopu, vysavače a dalších ne-příliš oblíbených dekoračních skvostů :)

Koupelna je spojena s toaletou, dominuje především objemnou vanou, jako stvořenou nejen pro hygienu ale i příjemnou relaxaci a uvolnění napjatých svalů, např., po náročném pracovním dni.

Dále bychom tedy neměli zapomenout zmínit, že k bytu náleží i sklepní prostor což je další úložný prostor menšího bydlení, k dobru.

V této lokalitě nebude absolutně nic co by jste mohli postrádat.

Takřka u domu stojí obchody s potravinami, restaurační zařízení, MHD, krásné, zelené sady Svatopluka Čecha, pošta, nemocnice, divadlo.

Byt je totiž volný k nastěhování 1.7.2022 !!! tudíž kdo dřív napíše ten dřív.. však to znáte...

Nájem: 11 765 Kč

Služby: 2 016 Kč - záleží na počtu osob

Energie se nepřevádí na nájemce.

Kauce: 1 až 3 měsíční nájmy.

Telefon: 605 133 040

WhatsApp: 605 133 040

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu721679
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 7. 2022
Podlaží1
PENBC - Úsporná
Užitná plocha38
VybavenoČástečně
StavDobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDVinohradská vodárna
🚶 153 m (2 min)
PoštaPraha 33
🚶 345 m (4 min)
ObchodPotraviny
🚶 118 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 161 m (2 min)
RestauraceSri Lankan Curry House
🚶 69 m (1 min)
LékárnaU krále Jiřího
🚶 199 m (2 min)
ŠkolaZŠ Perunova
🚶 307 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 162 m (2 min)
Sportoviště
🚶 615 m (7 min)
Hřiště
🚶 139 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.