Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m²Ungarova, Praha - Malešice

Ungarova, Praha - MalešiceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné11 176 Kč

+ Poplatky za služby1 885 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Video prohlídka: https://youtu.be/t56vWUxJ8PQ

Žijete sami a hledáte bydlení v Praze?

Výborně, tak možná právě pro Vás máme skvělou zprávu. Nabízíme totiž pronájem bytu o podlahové ploše 32 m², dispozičně řešeného jako 1+kk v ulici Ungarova

Praha 10. Byt se nachází v prvním patře domu, ale kdyby i těch pár schodů měl být problém tak žádné strachy k dispozici je i výtah. Byt má vše co by jste od něj mohli očekávat, dveře, podlahy, koupelnu, sousedy i atmosféru..

V předsíni bytu zůstává věšák, zrcadlo a vestavěná skříň. Na zemi je položena dlažba vhodná ke snadné údržbě čistoty. Velkou výhodou v malém bytě je prostorná šatna která může posloužit i jako spíž.

Hlavní obývací místnost dominuje leč malou ale moderní kuchyňskou linkou která nepostrádá nic ze své funkčnosti. Vybavena je sklokeramickou deskou, troubou a lednicí a vy se tak můžete zdokonalovat ve svém kulinářském umu. Po celé místnosti je položena dřevěná plovoucí podlaha a stěny jsou vymalovány bílou barvou, celkový prostor tak působí čistým a opticky větším dojmem. Z obývací části vede vchod na balkon cca 14m2, kde si již brzy můžete užívat prvních letošních opalovaček, odpočinků s knihou či se vrhnout na sázení květin, zeleniny a bylinek.

Výhled budete mít na koruny stromů takže žádné civění si z bytu do bytu tu opravdu nehrozí. Koupelna dominuje především prostornou vanou se skleným závěsem pro případ že raději preferujete sprchu, majitelé zde nechávají i pračku.

A protože víme že u bytu záleží i na jeho lokalitě pojďme se společně podívat po okolí. Co se týče dopravní dostupnosti 10 min od domu je zastávka Malešické náměstí linek 177, 195, 903. Do centra Prahy se dostanete do 20 min. Pokud jste nadšenci do přírody a milovníci procházek určitě Vám doporučujeme navštívit Malešický park který se nachází na Malešickém hřbetě, má 9 hektarů a nachází se v nadmořské výšce 265 metrů. Na severu sousedí s Malešickým lesem. Malešický park je v celopražském měřítku unikátní tím, že jeho významná část je po rekonstrukci z let 2011–2013 bezbariérová. Nalézají se zde kolotoče, houpačky a další prvky, které mohou využít vozíčkáři včetně dětí. Pro hráče lakrosu máme také skvělou zprávu jelikož lakrosové hřiště budete mít takřka za domem. Pro dny kdy si budete mít chuť na dobrý oběd či na točené ,, pivko" doporučujeme navštívit Malešický mikropivovar, nebo malešickou tvrz kde je k dispozici po celé léto zahrádka. Pokud jste se dočetli až sem a nabídka Vás zaujala, tak výborně, byt je totiž volný k nastěhování ihned.

Nájem: 11 176 Kč

Služby: 1 885 Kč - záleží na počtu osob

Energie: na podnájemce

Kauce: 1-3 nájmy.

Kontakty:

Telefon: 731 225 427

WhatsApp: 731 225 427

Email: prohlidky@tvujspravce.cz

Nemovitost pro Vás není vhodná? Nezoufejte. Jsme správní firma a máme k dispozici více než 400 nemovitostí. Neváhejte se nám proto ozvat. Společně nalezneme řešení Vašich bytových potřeb.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu721682
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 7. 2022
Podlaží1
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha32
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDMalešické náměstí
🚶 302 m (4 min)
PoštaPraha 91
🚘 1 765 m (3 min)
ObchodBilla
🚶 744 m (9 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 362 m (3 min)
RestauraceMalešická tvrz
🚶 314 m (4 min)
LékárnaU Dráhy
🚶 767 m (9 min)
ŠkolaStřední odborná škola pro administrativu Evropské unie
🚶 498 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Troilova
🚘 1 000 m (3 min)
SportovištěAFK Slavia Malešice
🚶 84 m (1 min)
Hřiště
🚶 294 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.