Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyOravská, Praha - Strašnice

Určeno ke spolubydlení
Oravská, Praha - StrašniceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné7 750 Kč

+ Poplatky za služby400 Kč
+ Vratná kauce8 000 Kč


STÁLE K DISPOZICI!!!Dobrý den. Se souhlasem majitele nabízím k pronájmu neprůchozí středně velký pokoj v bytě 2+1 ve Strašnicích, ulice Oravská (kousek od metra Strašnická, hned u domu zastávka busu Dobročovická a Štěchovická). Pokoj je pro jednu bez zvířat. Cena 8K se vším všudy (+kauce jeden nájem). V pokoji bude zůstávat velká postel i s matrací a noční stolky (viz. foto). Byt je kompletně zařízený (lednice, sporák, myčka, pračka, mikrovlnka). Na chodbě jsou k dispozici velké šatní skříně. K nastěhování dle domluvy, ideálně na začátku či průběhu srpna. V druhém pokoji budu já. V bytě skoro nejsem, víceméně pouze přespávám přes týden, o víkendech jsem obvykle pryč. V případě zájmu o prohlídku či více informací prosím psát do zpráv. Děkuji.

Hi. With the consent of the owner, I offer for rent a non-passable, medium-sized room in a 2+1 apartment in Strašnice, Oravská Street (a short distance from the Strašnická metro station, the Dobročovická and Štěchovická bus stops right next to the house). The room is for one person without pets. Price 8K with everything (+deposit one rent). The room will have a large bed with a mattress and bedside tables (see photo). The apartment is fully furnished (fridge, stove, dishwasher, washing machine, microwave). Large wardrobes are available in the hallway. To move in by arrangement, ideally during August/September. I will be in the other room. I'm not in the apartment much, I more or less only sleep over during the week, I'm usually away on the weekends. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu724767
Dispozice2+1
Dostupné od7. 8. 2022
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 163 m (2 min)
PoštaPraha 10
🚘 1 488 m (4 min)
ObchodPotraviny
🚶 150 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 763 m (5 min)
RestauraceSolidarita
🚶 528 m (6 min)
LékárnaLékárna Krupská
🚘 1 341 m (4 min)
Škola
🚶 429 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Štěchovická
🚶 342 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 658 m (5 min)
Hřiště
🚶 280 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.