Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 67 m² bez realitkyKlírova, Praha - Chodov

Klírova, Praha - ChodovMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Lodžie 3 m²
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený byt o dispozici 3+kk o rozloze 67m2, který se nachází v 10. z 11. patrového, kompletně revitalizovaného a zatepleného bytového domu na pražském Chodově, v pěší vzdálenosti 8 minut od zastávky metra C - Chodov.

Byt je vhodně dispozičně řešen formou dvou neprůchozích pokojů se samostatnou toaletou a prošel celkovou rekonstrukcí včetně jádra a vestavěné kuchyňské linky se spotřebiči a myčkou.

WC a koupelna jsou obloženy keramickou dlažbou a obkladem s širokým profilem a vybaveny prostorným vestavěným zrcadlem, pračkou, dvěma umyvadly a komfortní vanou s termostatickou baterií a hlavovou a ruční sprchou.

V ložnici se nachází dvoulůžková postel, velká, prostorná vestavěná skříň se zrcadlem a prostorná zasklená lodžie s výhledem na Jižní město. Menší ze dvou pokojů je vybaven jednolůžkem a šatní skříní.

Obložky a dveře jsou od společnosti Sapelli a podlaha je řešena formou vinylu se vzorem světlého dubového dřeva. V bytě se nachází dostatek úložného prostoru ve formě vestavěných skříní, závěsných polic v rámci kuchyňské linky a moderní obývací sestavy.

V pěší vzdálenosti se nachází veškerá občanská vybavenost - škola, školka, poliklinika, dětská hřiště a obchodní centrum Westfield. Byt je volný od 1. 3. 2024. Prohlídky jsou možné dle dohody již nyní.

The direct owner offers for rent a furnished 3+kk apartment with an area of ​​67m2, which is located on the 10th floor of the 11th floor, revitalized apartment building in Prague's Chodov, within walking distance of the C - Chodov metro stop.

The apartment has a suitable layout in the form of two separate rooms with a separate toilet and has been completely renovated, including the core and a built-in kitchen unit with all appliances and a dishwasher.

The toilet and bathroom are lined with ceramic tiles with a wide profile and equipped with a spacious built-in mirror, a washing machine, two sinks and a comfortable bathtub with a thermostatic head and hand shower.

In the bedroom there is a double bed, a large, spacious built-in wardrobe with a mirror and a spacious glazed loggia with a view of Jižní město. The smaller of the two rooms is equipped with a single bed and a wardrobe.

The doors are provided by Sapelli, and the floor is vinyl with a light oak pattern. There is enough storage space in the apartment in the form of built-in wardrobes, hanging shelves in the kitchen and a modern living room set.

All civic amenities are within walking distance - school, kindergarten, polyclinic, playgrounds and Westfield shopping center. The apartment is available from August 15, 2022 and later. Flat view is possible by appointment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu725119
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží10
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Lodžie 3 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDJarníkova
🚶 312 m (4 min)
PoštaV Parku
🚶 450 m (5 min)
Obchod
🚶 109 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 542 m (7 min)
RestauraceJídelna Pe-Pe
🚶 227 m (3 min)
LékárnaEUC
🚶 174 m (2 min)
ŠkolaEDUCAnet - G, SOŠ a ZŠ Praha
🚶 816 m (10 min)
Mateřská škola
🚶 187 m (2 min)
SportovištěFitness Star
🚶 352 m (4 min)
Hřiště
🚶 115 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.