Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 78 m² bez realitkyVaršavská, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Varšavská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 3 m² • Terasa 6 m²
Měsíční nájemné45 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Slunný, dvoupokojový, nadstandardně zařízený byt s terasou na Královských Vinohradech. Jednotka o velikosti 78m2 (z toho 5m2 terasa) a dispozici 2+kk se nachází v pátém patře secesního domu v klidné vinohradské ulici v pěším dosahu plné občanské vybavenosti a stanice metra Náměstí Míru. Byt je hodně světlý, tichý a nabízí obývací pokoj s jídelnou pro 6 osob a kuchyňský kout (40m2), prostornou ložnici (16m2) s výstupem na terasu orientovanou na jiho-západ, vstupní chodbu s vestavěnou skříní, koupelnu se sprchou a bidetem a technickou místnost s uložnými prostory a pračkou. V celém bytě, včetně koupelny, je masivní teaková podlaha. Značková německá kuchyně vyrobena na míru je vybavena lednicí, myčkou na nádobí, vestavěnou pečící troubou s funkcí mikrovln, sklokeramickou varnou deskou a digestoří. Byt je plně vybaven masivním teakovým nábytekm na míru, rozkladací sedací soupravou od CULT Design, kvalitními doplňky a osvětlením. V bytě se nachází veškeré potřebné vybavení domácnosti, včetně úklidových a žehlících potřeb, nádobí, hrnců, toastovače, kávovaru Nespresso, rychlovarné konve apod. Celý dům prošel v roce 2007 celkovou a nákladnou rekonstrukcí včetně výstavby nového výtahu a opravy společných prostor. Byt byl postaven během této rekonstrukce a je špičkově udrožován, stejně jako společné prostory domu. V místě veškerá občanská vybavenost, metro Náměstí Míru 2 minuty chůze od domu, zastávka tram 10,16, 22, nebo vyhlášený park Havlíčkovy sady. Přes pěší blízkost centra nabízí tato lokalita velice klidnou rezidenční atmosféru. Byt není vhodný pro kuřáky a chovatele domácích zvířat. V případě jakýchkoli otázek či zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Jsem majitelkou bytu – neplatíte provizi. V ceně nájmu pravidelný úklid bytu. Nájemné 45.000,- Kč / měsíc + 5.000,- Kč poplatky za media a služby. Pouze dlouhodobý nebo střednědobý pronájem.

Fully furnished 1-bedroom apartment with terrace in Prague 2 – Vinohrady. The flat of 73m2 + 5m2 terrace located on the 5th floor of the refurbished Art Nouveau building with modern elevator. Located in a calm street in close proximity to all amenities and metro station Namesti Miru. Apartment is sunny, very light and quiet. It has spacious living space facing north – east with dining area and kitchen (40sqm), spacious bedroom (north-west) with entry to the terrace, entrance hall, bathroom with shower, bidet and toilet and technical room with storage area and washing machine. Unit features massive teakwood floors (including in bathroom), custom made teak wood furniture, window blinds, fully equipped custom made German kitchen with build in appliances: electric cooker with the hood, oven with microwave, dishwasher and fridge. Additionally it includes all necessary cooking equipment including Nespresso coffeemaker, toaster, electric water cooker, etc. The flat is fully equipped with cleaning and ironing devices and is most suitable for a professional couple. Rent includes the regular cleaning. Great location right by Namesti Miru in proximity of Metro lines A and C, trams 10,16, 22 and beautiful parks such as “Grebovka” or Riegrovy sady. Viewing recommended! I am the owner of the apartment – there is no agent fee! Rent including the cleaning CZK 45.000 / month + CZK 5.000 service and media charges. Long term or mid-term rental only.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu725154
Dispozice2+kk
Dostupné od21. 1. 2024
Podlaží6
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha78
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3 m²
MHD 2 minuty pěšky
Terasa 6 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Míru
🚶 175 m (2 min)
PoštaPraha 23
🚶 260 m (3 min)
ObchodPotraviny Karel Vávra
🚶 109 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 455 m (5 min)
RestauraceOlive Point
🚶 91 m (1 min)
LékárnaU Svaté Ludmily
🚶 307 m (4 min)
ŠkolaLauderova MŠ, ZŠ a gymnázium při Židovské obci v Praze
🚶 139 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola HAPPY CHILD
🚶 229 m (3 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚘 1 054 m (4 min)
Hřiště
🚶 677 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.