Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 113 m² bez realitkyOtevřená, Kladno - Kročehlavy, Středočeský kraj

Otevřená, Kladno - Kročehlavy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena8 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 278 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme dva sousední byty v třípodlažním cihlovém domě ve skvělé a klidné lokalitě Kladna Kročehlavy s pěknými výhledy, poblíž školy, veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti, výborné spojení na Prahu. Byty umožňují variabilní nekomplikované propojení bez zásahu do nosných konstrukcí a tím je možné reagovat na aktuální situaci a potřebu majitele. Mezi fotkami najdete různé varianty úpravy dispozice.

V současnosti je upraveno na byty 1(2)+1 a 3+1. Možná je i úprava na jeden velký byt. Byt 1+1 je nyní pronajímán spolehlivému nájemci (běží výpovědní lhůta a byt bude k dispozici od 1.11.2022).

Byt 1+1 o velikosti 41 m2 je vytápěn plynovým kotlem. Byt 3+1 má velikost cca 72 m2, vytápěný kvalitními německými akumulačními přímotopy. Předností je variabilita i v tomto ohledu - možnost připojení nejen na plyn, ale také každý byt disponuje 2 komíny a jedním větracím průduchem, což umožňuje například také instalaci krbových kamen. Větší byt má zaslepený přívod plynu, takže je rovněž možná změna vytápění na plynové. Cena za plyn a elektriku v menším bytě vyšla z posledního vyúčtování 1262,- Kč za měsíc (dvě osoby). Cena za elektriku ve větším bytě 5 950,- Kč za měsíc (4 osoby, práce z domova).

Jeden z bytů nabízí příjemné posezení na balkoně s francouzským oknem do jednoho z pokojů, který je nyní používán jako obývací pokoj a pracovna. Toto okno je vybaveno venkovní roletou na elektrické ovládání.

V bytě 3+1 je kuchyň značky Hanák, vybavena vestavěnou myčkou Bosh, indukční varnou deskou, elektrickou troubou a vestavěnou mikrovlnnou troubou. Do kuchyně je vestavěna malá, ale praktická spížka.

V bytě 1+1 je jednoduchá kuchyňská linka Ikea, plynová varná deska a elektrická trouba.

Oba byty jsou v dobrém stavu, prošly postupně rekonstrukcí včetně rozvodů a koupelen. V pokojích jsou sice původní, nicméně krásné bukové parkety, které byly renovovány.

Byt 1+1 je v chodbě vybaven vestavěnou skříní na míru, za kterou se skrývá malá skrytá místnost s oknem a topením a tím i různým využitím - jako šatna, malý pokojíček, pracovna, ložnice.

Byty jsou světlé a útulné.

Ke každému bytu náleží sklep.

Malé společenství vlastníků je v dobré finanční kondici, nemá dluhy a šetří na rekonstrukci domu. Platba do fondu oprav je 50,- Kč / m2 (tj. celkem 5 650,- Kč za oba byty ).

Menší byt nabízíme i samostatně.

Zájemce o prohlídky prosím o napsání e-mailu na hana.spalkova@email.cz a prosím rovnou uveďte i Vaše časové možnosti. Na stejnou adresu můžete posílat další dotazy. Pokud preferujete telefonickou domluvu, napište prosím své telefonní číslo a my Vám zavoláme. Byty chceme prodávat sami a to jen přímým zájemcům o koupi, o spolupráci s realitními kancelářemi zájem nemáme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu726047
Dispozice4+1
Dostupné od1. 11. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha113
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 4 minuty autem
Sklep

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKladno, Dříň
🚘 1 266 m (4 min)
PoštaHřebeč
🚘 4 295 m (9 min)
ObchodPenny Market
🚘 4 198 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 4 296 m (10 min)
RestauraceU Bečvářů
🚘 3 451 m (9 min)
LékárnaDr. Max
🚘 4 752 m (10 min)
ŠkolaStřední odborná škola a Střední odborné učiliště
🚘 3 398 m (9 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 238 m (4 min)
Sportovištěstřelnice
🚘 3 375 m (8 min)
HřištěDětské hřiště
🚘 3 181 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.