Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 81 m² bez realitkyPříhodova, Chýně - Chýně, Středočeský kraj

Příhodova, Chýně - Chýně, Středočeský krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 4 m² • Sklep 3 m²
Cena7 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 613 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rádi bychom Vám nabídli slunný, prostorný, mezonetový byt v těsné blízkosti Prahy v klidné a vyhledávané části města Chýně.

Byt v osobním vlastnictví se nachází ve 4. nadzemním podlaží novostavby z konce roku 2019 s bezbariérovým přístupem, balkonem a sklepní kójí. Obrovskou výhodou je parkovací místo přímo před vchodem do bytového domu.

Původní dispozice 3kk (2kk + galerie) o výměře 68,6 m2 podlahové plochy byla zhodnocena na 4kk s podlahovou plochou 80,8 m2. Byt je orientovaný na jihozápad.

Ze vstupní chodby (5,33 m2), ve které se pod schodištěm nachází vestavěné skříně a botník, se dostanete do koupelny (4,47 m2) s WC, vanou a místem pro pračku. Dále je z této chodby přístup do hlavní části tohoto bytu, a to prostorného obývacího pokoje (30,15 m2) s kuchyňským koutem a na míru dělanou kuchyňskou linkou. Z obývacího pokoje je možné vstoupit na balkon (3,84 m2) nebo do pokoje (12,21 m2), který je jako jediný orientovaný na sever. Po schodech se potom dostanete do dalších dvou pokojů (12,90 m2 a 12,21 m2), kde se nachází na míru dělaná vestavěná postel, knihovna a šatní skříň. V bytě jsou vinylové podlahy (v chodbě a koupelně dlažba).

Na všech oknech, mimo střešní (zde jsou markýzy a zatemňující rolety VELUX), jsou předokenní, elektricky ovládané, rolety.

Ohřev vody a vytápění jsou individuálně řízeny elektrickým bojlerem a přímotopy. Náklady na provoz bytu pro čtyřčlennou rodinu včetně fondu oprav činí zhruba 2.300 Kč za měsíc + individuální spotřeba elektřiny v bytě se sazbou 20+4.

Tento byt v Chýni je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfort a klid v blízkosti hlavního města.

Město Chýně je vzdáleno 8 minut autem od stanice metra Zličín, autobusem potom 11 minut. Mimo to je zde i vlakové spojení (Smíchovské nádraží 30 minut, Veleslavín 25 minut).

Bydlení v Chýni nabízí nejen přírodu na procházky s několika rybníky a cyklostezkami v okolí, ale také veškerou občanskou vybavenost. Nachází se zde školy (další ve výstavbě), školky (další ve výstavbě), supermarket BILLA, lékárna, kavárny, restaurace, dětská hřiště a mnoho dalšího. Stejně tak i lékař, zubař, pošta a městský úřad. Z kulturního života můžeme vyzvednout například festivaly, plesy, sousedské a vánoční trhy, sportovní události a mnoho dalšího.

Vzhledem k atypickému uspořádání bytu a specifickému okolí v Chýni doporučujeme zájemcům prohlídku.

Byt bude k dispozici k nastěhování nejdříve od června 2024.

Prosíme RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu833201
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 6. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha81
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníElektrické

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 4 m²
Sklep 3 m²
Výtah
Bezbariérový přístup
Parkování
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDChýně, Na Vyhlídce
🚶 318 m (4 min)
PoštaZásilkovna
🚶 579 m (7 min)
ObchodBilla
🚶 548 m (7 min)
BankaKomerční banka
🚘 5 351 m (9 min)
RestauraceU veselého kuchaře
🚘 1 028 m (2 min)
Lékárna
🚘 3 470 m (6 min)
Škola
🚶 542 m (7 min)
Mateřská školaLittle Monkeys Chyne
🚶 188 m (2 min)
SportovištěCS-Studio
🚶 399 m (5 min)
Hřiště
🚶 332 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.