Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 98 m² bez realitkyVlnitá, Praha - Braník

Vlnitá, Praha - BraníkMHD 1 minuta pěšky • Parkování
Cena11 999 600 Kč

Tato nemovitost již od 50 890 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Vy hledáte příjemné bydlení v klidné lokalitě nedaleko centra?

My hledáme „třetího do party“.

Lokalita a dispozice:

Dům se třemi bytovými jednotkami se nachází v klidné ulici a zástavbě dalších rodinných domů. Dispozice nabízeného bytu je:

1) Hlavní část 3+kk 82 m2 ve druhém patře (3NP)

2) K tomu náležících 16 m2 ve sníženém přízemí domu (1PP), ideálně využitelných jako pracovna, ateliér, čistý suchý sklep nebo jako „zašívárna“ před zbytkem rodiny:)

3) Nad bytem se nachází prostorná půda k Vašemu výhradnímu užívání.

Navíc: Před domem je 20 m2 pozemku využitelných jako parkovací místo nebo předzahrádka. Můžete tu parkovat / grilovat s rodinou a přáteli, postavit dětem herní koutek, případně i něco málo pěstovat.

Rekonstrukce, izolace a úspora energií:

Dům je po čerstvé rekonstrukci, kterou jsme zaměřili zejména na snížení energetické náročnosti domu, vše maximálně zateplili (detaily rádi vysvětlíme osobně) a instalovali masivní dřevěná okna s izolačním trojsklem. Byt má nejmodernější elektrokotel Protherm + zásobník na ohřev vody (výhodnější el. tarif). Velké plus je, že i nyní ve vedrech je v bytě příjemně, přesto je v každé místnosti příprava na instalaci klimatizace.

Vybavení, výhled a bezpečnost

Byt jsme vybavili moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči AEG, podlahy v pokojích pokryli velkoformátovými parketami z dubového dřeva. V chodbě a obou koupelnách je kvalitní velkoformátová dlažba i obklady. Z velkého okna obývacího pokoje/kuchyně je velkolepý výhled na panorama Hradčan a Kavčích hor, z dalších dvou pokojů orientovaných na východ a jih je výhled do klidné zahrady. Internet – pevná linka O2 pro každý byt zvlášť, případně superrychlé 5G. Bezpečnostní vchodové dveře jsou samozřejmostí.

Cena (včetně pozemku před domem)

Bytová jednotka má v katastru zapsáno 98 m2 (hlavní část 131.000,- Kč za m2), zohledňujeme 1 místnost (16 m2) dispozičně „bokem“, a proto u ní počítáme s koeficientem 0,6 (78.600,- Kč za m2). Celkem za bytovou jednotku: 11.999.600,- Kč.

Co nabízí okolí

Zastávka autobusu je za rohem a máte možnost volby dopravit se do centra (20-25 min.) buď přes metro C Budějovická = praktické nákupní centrum DBK (6 min. busem) nebo spodem přes tramvajové spojení u Žlutých lázní (8 min. busem) – může být i příjemná krátká procházka. Buduje se stanice metra D Olbrachtova (950 m). Jižní spojka, D1 apod. jsou vzdálené pár minut autem.

Přes ulici v parku je dětské hřiště, o kousek dál směrem k oblíbené vyhlídce Dobeška je několik parčíků a další hřiště/sportoviště (fotbal, basket, stolní tenis). Pokud máte rádi Divadlo Sklep, je tamtéž. Nedaleko je i místní „hospůdka“.

Těšíme se na někoho, komu bude dělat radost zrovna tento byt a najde v něm svůj nový domov – oslovili jsme i Vás? Neváhejte se na nás obrátit, dál se ptát a přijít se podívat – rádi Vás poznáme!

Pro RK: Prosím, pokud nemáte zájemce, který vám vyplatí provizi sám, nevolejte

Are you looking for a comfortable home in a quiet central location?

We are looking for a "third party".

The three-unit house is on a quiet street with other family homes. The situation of the offered apartment is:

1) Main part 3 rooms with kitchenette (82 m2) on the 2nd floor

2) Additional room (16 m2) in the basement of the house, ideal for use as a study, cellar or even as a "hideout" from the rest of the family :)

3) There is a spacious attic above the apartment for your exclusive use.

Also: In front of the house are 20 m2 of land, which can be used as a parking space or front garden.

Refurbishment and energy saving:

The house has recently been renovated, where we mainly focused on reducing the energy needs of the house, insulating everything as much as possible (we will be happy to explain the details to you personally) and installing solid wooden windows with insulating triple glazing. The apartment has a modern electric boiler (convenient electricity tariff). A big plus: the flat temperature is comfortable despite high outside temperatures, however, in each room there is air-conditioning installation prepared.

Equipment, view, and safety:

The apartment is equipped with a modern kitchen with AEG appliances and the floors are covered with large-format oak parquet. In the hallway and in both bathrooms, there are large-format tiles and wall tiles. From the large window of the kitchen-living room there is a magnificent view of the Prague Castle panorama, the other two east- and south-facing rooms are with garden-view. Internet - landline for each apartment separately or super-fast 5G. Security entrance doors are a matter of course.

Price:

The housing unit registered in the cadaster has 98 m2 (main part CZK 131,000 per m2), we consider 1 room (16 m2) in the basement with a coefficient of 0.6 (CZK 78,600 per m2). Total per housing unit: 11,999,600 CZK.

Price of the land in front of the house is included.

What the neighborhood offers:

Public transport - the bus stop is around the corner, and you can get to the city center (20-25 min) either by subway line C Budějovická (shopping center DBK, 6 min by bus) or by tram from Žluté Lázně (8 min by bus) – can equally be a pleasant walk. The future metro station D "Olbrachtova" will be nearby (2 bus stops). Highway connections and the Prague ring road are only a few minutes' drive away.

Across the street in the park there is a children's playground, a little further towards the popular Dobeška viewpoint are several parks and other playgrounds/sports fields. We also have a local pub close by.

We look forward to someone who will be happy in this apartment and find their new home in it - did we address you? Don't hesitate to contact us, ask more, and come by - we'd love to meet you!

For real estate agents: Please do not call if you do not have a prospect who will pay you the commission themselves - thank you

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu726626
Dispozice3+kk
StavNovostavba
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha98
Dostupné od20. 7. 2022
Podlaží3
PENBE - Nehospodárná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
MHD 1 minuta pěšky
Sklep
Předzahrádka 20 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDZemanka
🚶 84 m (1 min)
PoštaPraha 47
🚘 1 515 m (5 min)
ObchodBertka
🚘 985 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 240 m (3 min)
RestauraceRestaurace za školou
🚶 160 m (2 min)
LékárnaLékárna Braník
🚘 1 196 m (4 min)
ŠkolaŠkolní 700
🚘 1 553 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Mezivrší
🚶 763 m (9 min)
SportovištěSPORTOVNÍ KLUB OAZA PRAHA
🚘 1 784 m (4 min)
Hřiště
🚶 247 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.