Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 44 m² bez realitkyKonojedská, Praha - Strašnice

Konojedská, Praha - StrašniceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím (přímo majitel) pronájem bytu 1+kk, 44 m2 v ulici Konojedská, Praha 10 - Strašnice. Byt se nachází v přízemí rodinného domu. Celý dům i byt po kompletní rekonstrukci (vč. zateplení domu) - v bytě nové rozvody vody a elektroinstalace, podlahové topení (vodní), nové podlahy - dlažba, plastová okna (trojskla), omítky, štuky, atd. Dispozice bytu: jídelna s kuchyňskou linkou, pokoj, koupelna s větším sprchovým koutem, velké zrcadlo, WC, oddíl na pračku šíře 60 cm s přípojkou a odpadem. Vybavení: kuchyňská linka, vestavěná varná deska s klasickou troubou, dále mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, kabelové rozvody pro TV/Internet. K domu náleží celkem 4 parkovací stání na pozemku, pro tento byt je garantované jedno parkovací místo (mimo pozemek modré zóny), které je součástí nájmu, dále zahrada k volnému použití. Dostupnost MHD - cca 400 m na metro Skalka, cca 300 m autobus a tramvaj na Průběžné ulici a ulici Na Padesátém současně na nové vlakové nádraží. V místě je skvělá občanská vybavenost a zeleň, obchody Albert, Tesco. Dosažitelnost centra města do 15 min. metrem, případně tramvají. K nastěhování od prosince 2023. Max. 2 osoby, bez domácích mazlíčků. Konstrukce budovy cihlová. Lokalita objektu - velmi klidná část Prahy.

Renting spacious (44m2) one bedroom flat plus well equipped kitchen together with dining space. Bathroom together with toilets and dedicated space for wash machine (60cm) together with inlets. The flat has radiant floor via central heating system of the house. Garden 342m2 together with one parking place. The flat as well as all house is after total reconstruction. Good address, quite area surrounded by rich civil amenities (Tesco and Albert Stores, schools, kindergartens, pubs etc.). Convenient reachability of city centre by underground, trams, buses and also by train up to 15 min. Max. 2 people without pets. Available from August 2022.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu727378
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 12. 2023
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha44
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Předzahrádka 342 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Padesátém
🚶 279 m (3 min)
PoštaPraha 106
🚘 1 711 m (6 min)
ObchodJečmínek
🚶 493 m (6 min)
BankaČSOB
🚘 1 043 m (4 min)
RestauraceRegina
🚶 193 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 544 m (7 min)
ŠkolaZUŠ Olešská
🚶 270 m (3 min)
Mateřská školaAnglická školka a jazyková škola Kryštof
🚶 327 m (4 min)
Sportoviště
🚶 347 m (4 min)
Hřiště
🚶 418 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.