Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 69 m² bez realitkyPod Lipami, Praha - Žižkov

Pod Lipami, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Balkón 1,5 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč
+ Vratná kauce30 100 Kč


Byt o dispozici 3+kk, který aktuálně prošel kompletní rekonstrukcí, se nachází v posledním, tedy pátém patře, nově zatepleného a celkově zrevitalizovaného cihlového domu s výtahem. Celková rozloha podlahové plochy je 69 m2.

Byt propojuje prostorná chodba (6,6 m2) vytvářející užitečná uložiště – např. botník, botník s věšákem a chytře umístěnou komoru schovanou za masivními posuvnými dveřmi, nabízející místo pro pračku a případně i sušičku, na což jsou zde nachystány přípojky, a také úložný prostor z policového systému. Samozřejmostí je samostatné WC s kvalitním ventilačním systémem (1,83 m2). Ten je také součástí protilehlé koupelny (5,39 m2) s velkorysým sprchovým koutem se sedátkem a taktéž vanou, což dává více možností využití (např. pro rodinu s dětmi). Chodbou v případě šera za pomoci podlahového přisvícení projdeme do menšího pokoje (10,8 m2) situovaného na severovýchod. Vedle něj je (opět na severovýchod) z chodby přístupná ložnice (15,28 m2) s připraveným prostorem pro šatnu osvíceným bodovkami. Naproti ložnici vstoupíme do obývacího pokoje propojeného s moderní kuchyní (29,1 m2) obsahující zbrusu nové vestavěné spotřebiče (lednici s mrazákem, myčku, mikrovlnnou troubu, indukční varnou desku, horkovzdušnou troubu a digestoř). Obývací pokoj s kuchyní je situován na jihozápad, díky čemuž je tato část bytu příjemně prosvětlena. Velká trojkřídlá okna zajišťují nejen dostatek světla, ale také úchvatný výhled, který oceníte především při západu slunce. Ten můžete sledovat z malého balkónu (1,5 m2) s širokým parapetem vhodným pro umístění truhlíků.

Stěny, s nimiž byt sousedí s vedlejšími bytovými jednotkami, jsou odhlučněny vrstvou vaty a sádrokartonovými deskami, stejně tak strop je od střechy odizolován podhledem. V celém bytě jsou plastová okna a vinylová podlaha, v koupelně a na WC pak velkoformátová dlažba. K bytu také náleží malý sklep o velikosti 2 m2. Topení je ústřední dálkové.

Velmi klidná lokalita s přímým tramvajovým spojením do centra (15 min na Václavské náměstí nebo 10 min na Palmovku či Želivského), obchody v docházkové vzdálenosti. Parkování přímo před vchodem do domu na modré zóně, příp. v přilehlém okolí.

Čisté nájemné je stanoveno na 27.000 Kč/měs + zálohy na služby ve výši 3.100 Kč/měsíčně/1 osoba + elektřina převedena na nájemníka.

Při předání bytu výběr vratné kauce dle počtu osob min 30.100 Kč + složení prvního nájmu a záloh na následující měsíc.

K nastěhování od 1.5.2023.

V případě zájmu mne kontaktujte na THTonyx@seznam.cz

RK nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu728159
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 5. 2023
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha69
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 2 m²
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 1,5 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 220 m (3 min)
PoštaPraha 34
🚶 212 m (3 min)
Obchod
🚶 333 m (4 min)
BankaPojišťovna Kooperativa
🚶 368 m (4 min)
RestauracePho Hoang ANH 214
🚶 260 m (3 min)
LékárnaLékárna U Bílého lva Jarov
🚶 216 m (3 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Jarov
🚶 445 m (5 min)
Mateřská školaWaldorfská mateřská škola
🚶 446 m (5 min)
SportovištěJumpPark Praha
🚶 492 m (6 min)
Hřiště
🚶 104 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.