Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 132 m² bez realitkyFrantiška Křížka, Praha - Holešovice

Františka Křížka, Praha - HolešoviceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena17 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 72 096 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Děkujeme za váš zájem o tuto výjimečnou nemovitost s 132m² v osobnim vlastnictvi.

Umístění:

Byt se nachází ve třetím patře krásného činžovního domu z roku 1905 v centrální a velmi trendy čtvrti Holešovice s mnoha kavárnami, bary a restauracemi. Je zde mnoho malých, dlouhodobě zavedených i nových obchodů, lékáren, drogerie a mnoho dalších obchodů pro každodenní potřeby.

V blízkosti je několik škol a školek. Na prochazky atd dostanete za 3 minuty do rozlehlých parků Stromovka a Letná. Pražská zoo a břehy Vltavy jsou dosažitelné pěšky za necelých 10-30 minut. Optimální je i dopravní spojení: 3 zastávky tramvají jsou jen pár minut od domu. Stanice metra jsou vzdáleny jen pár zastávek nebo 15 minut chůze. Z Nádraží Holešovice odjíždí mnoho místních i mezinárodních vlaků. Do centra Prahy se dostanete za 10 minut tramvají nebo za 25 minut pěšky. Všechny trasy lze snadno absolvovat na kole.

Byt:

Do domu se vstupuje vchodem do dvora. Odtud můžete vyjet přízemním výtahem (instalován v roce 2020) přímo ke dveřím bytu ve třetím patře. Do prostorného a světlého bytu se vstupuje původními dvoukřídlými vstupními dveřmi. Celý byt prošel v roce 2016 rozsáhlou rekonstrukcí, včetně nových rozvodů plynu, vody a elektřiny. Velký důraz byl kladen na zachování původního kouzla bytu. Pestrobarevné stěny s výškou 3,30 m vám dodají spoustu světla a pocit prostoru. Ve vstupní části, v pokoji pro hosty a v koupelně byla repasována a doplněna původní teracová podlaha. Staré parkety v designu rybí kosti jsou přepracované a dodávají bytu na útulnosti. Středobodem je velká kuchyně s dostatkem místa pro velký jídelní stůl. Tři velké pokoje se otevírají do ulice. Dostatek světla vám zde dodají i dvojitá dřevěná okna na západní straně, která byla nově vyměněna kolem roku 2014. Další okna orientovaná na východ vám poskytují krásné ranní slunce a klid vnitřního dvora.

Ve velké ložnici o velikosti 30 m² je uvnitř instalována velká vestavěná skříň. V roce 2016 byla také kompletně rekonstruovaná koupelna. Součástí koupelny jsou i vestavěné skříně vyrobené truhlářem. Na toaletě pro hosty vytváří umyvadlo zvláštní akcenty na dubovém panelu.

Kuchyně zaujme svým jednoduchým a funkčním designem. Veškeré elektrospotřebiče jsou kvalitní.

V domě je většina bytů obývána majiteli. Je kladen velký důraz na údržbu a zvelebování majetku. Střecha byla opravena, okna v domě byla obnovena kolem roku 2014, vodovodní a kanalizační potrubí bylo obnoveno v roce 2017, v roce 2020 byl přistaven výtah a v roce 2021 bylo obnoveno plynové potrubí na chodbě. SVJ ma fin. rezervy. K bytu náleží i sklepní kóje. Kola je možné zaparkovat ve dvoře. Je tu rezidentní stání pro Prahu 7 na 1 auto a je zde i možnost pronájmu stálého stání u OC Stromovka.

Vzbudili jsme váš zájem?

Pro další informace:

Thomas Ludwig(Cesky/English/German)

Tel:704 289 040

Email: FrantiskaKrizka38@gmail.com

Termíny prohlížení (30 min):

Ctvrtek 11.8 10.00

Patek 12.8 11.00

Rádi si domluvime i individuální termín.

Těšíme se na vás!

Thank you for your interest in this exceptional 132m², privately owned property in a representative and central location.

Location:

The apartment is located on the third floor of a beautiful apartment building from 1905 in the central and very trendy neighborhood of Holešovice with nice cafes, bars and restaurants. There are also many shops, pharmacies, drugstores etc. for everyday needs. Several schools and kindergartens nearby. You can reach the extensive Stromovka and Letná parks in 3 minutes. The Prague Zoo and the banks of the Vltava on foot in less than 10-30 minutes. The transport connection is also optimal: 3 tram stops are just a few minutes from the house. Metro stations just 2 stops or 15 min walk. Local and international trains depart from Nádraží Holešovice. You can reach the center of Prague in 10 min by tram or walk in 25 min. You can also ride your bike where ever you go...

Flat:

Enter the house through the yard and take the elevator (installed 2020) directly to your apartment on the 3rd floor. The spacious and bright apartment underwent an extensive renovation in 2016 including new gas, water and electricity distributions. Great emphasis was placed on preserving the original charm of the apartment. You enter through the original double-winged entrance door. All walls are brightly colored. A height of 3.30 m will give you a lot of light and a sense of space. In the entrance area, guest room and bathroom, the original terrazzo floor was refurbished and supplemented. Old parquet floors in herringbone design have been reworked. It feels cozy. The kitchen is custom-made with a simple and functional design and offers enough space for a large dining table. All electrical appliances are of high quality. From there three large rooms open onto the street. The double wooden windows on the west side, replaced 2014, give you enough light. The other windows facing east give you the beautiful morning sun and the peace of the inner courtyard.

In the large bedroom of 30 m², you find a hand made, large built-in wardrobe. The bathroom was completely renovated in 2016 and also includes custom-made built-in wardrobes. In the guest toilet, the sink on the oak panel creates a warm atmosphere

House:

Most apartments in the building are occupied by the owners with focus on property maintenance and improvement. The roof was repaired, the windows in the house were renewed around 2014, the water and sewage pipes were renewed in 2017, an elevator was added in 2020 and the gas pipe in the corridor was renewed in 2021. SVJ has financial reserves. The apartment also includes a cellar cubicle. Bicycles can be parked in the yard.Resident parking and further lots at OC Stromovka.

Please reach out for further information needed.

Thomas Ludwig(Cesky/English/German)

Tel:704 289 040

Email: FrantiskaKrizka38@gmail.com

Slots for viewings (30 min):

Thu 11.8 10.00 am

Fri 12.8 11.00 am

Individual slots also possible!

Please reach out only with secured financials.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu728439
Dispozice4+kk
Dostupné od4. 8. 2022
Podlaží3
PENBF - Velmi nehospodárná
Užitná plocha132
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDOC Stromovka
🚶 155 m (2 min)
PoštaPraha 7
🚶 416 m (5 min)
ObchodLidl
🚶 196 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 326 m (4 min)
RestauraceNa Mělníku
🚶 122 m (1 min)
LékárnaLékárna Cithara
🚶 71 m (1 min)
Škola
🚶 272 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Kostelní
🚶 497 m (6 min)
SportovištěRunning Mall
🚶 229 m (3 min)
Hřiště
🚶 607 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.