Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 100 m² bez realitkyV Údolí, Praha - Suchdol

Určeno ke spolubydlení
V Údolí, Praha - SuchdolMHD 6 minut pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné28 500 Kč

+ Poplatky za služby8 500 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Pocit prázdnin po celý rok. Exkluzivně nabízíme prostorný a prosluněný nekuřácký byt o rozloze 100m2 s velkou terasou 60m2 a s venkovním krbem. Byt se nachází v 1. patře dvougeneračního rodinného domu v bezprostřední blízkosti lesa v dojezdové vzdálenosti k metru Dejvická do 10 minut. Byt má samostatný vchod z terasy, situované na jih, která je přístupná po vnějším schodišti. Dispozice bytu je 4+kk, resp. 6+kk, neboť ze dvou pokojů navíc vedou schody do podkrovních prostorů, které je možno využít jako ložnice, pracovny, či herny. Byt je plně vybaven. Teplo a teplou vodu zajišťuje plynový kotel. V koupelně je i podlahové topení. Všechny místnosti mají vstup z centrální haly. Vhodný pro milovníky přírody a klidného prostředí uprostřed zeleně. Městská část Praha Suchdol nabízí veškerou občanskou vybavenost: škola, školky, dětská hřiště, obchody, lékaři, autobusové spojení ke stanici metra Dejvická do 15 minut. Letiště Praha-Ruzyně do 12 minut autem. Parkovací stání před domem. Byt je vhodný i pro spolubydlení. We speak English. Wir sprechen Deutsch.

The feeling of holiday for the whole year! We exclusively offer a spacious and sunny non smoker flat with an area of 100m2 and a terrace with an area of 60m2 with a hearth. The flat is on the 1. floor of a two-generation family house situated right next to the Unětický forest. The nearest Metro station, Dejvická, is only 10 minutes away. The flat has its own entrance from the south oriented terrace. At first glance, the flat offers 4 rooms with a kitchen space (4kk). 2 rooms, however, have stairs leading into attic rooms which can be used as bedrooms, studies, game rooms etc.. The apartment is furnished and equipped with essentials. Heat and hot water is provided by a gas boiler. All the rooms are accessible from the central hall. The bathroom has underfloor heating. The apartment is suited for nature lovers.

Prague-Suchdol provides all the civic amenities, school, kindergartens, playgrounds, markets, doctors and much more! The bus connection from Suchdol to Dejvická metro station only takes 15 minutes. The Vaclav Havel Airport is within a 12 minutes driving distance. Parking in front of the house is ensured. The flat is also suitable for flat sharing. We speak english. Wir sprechen Deutsch.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu728777
Dispozice4+kk
Dostupné od15. 9. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDK Drsnici
🚶 524 m (6 min)
PoštaPraha 620
🚘 1 069 m (3 min)
Obchod
🚘 1 214 m (3 min)
BankaCeska
🚘 1 165 m (3 min)
RestauraceV Ráji
🚶 516 m (6 min)
LékárnaDr. Max
🚘 984 m (3 min)
Škola
🚶 701 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 734 m (9 min)
SportovištěALEA Divers, PADI 5star Dive Center
🚘 1 849 m (4 min)
Hřiště
🚶 552 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.