Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+1 • 115 m² bez realitkyJižní Ⅱ, Praha - Záběhlice

Určeno ke spolubydlení
Jižní Ⅱ, Praha - ZáběhliceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné8 899 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč
+ Vratná kauce8 900 Kč


Pronajmu samostatný, krásně proslunněný neprůchozí pokoj o velikosti 18 m2 v bytě na spolubydlení. Pokoj je nabízen včetně veškerého vybavení jako je postel s matrací, šatní skříň nebo psací stůl.

Byt se nachází v 1. patře budovy a je v něm k dispozici sdílená vybavená kuchyň s troubou, indukční varnou deskou a lednicí, koupelna se sprchou a 2 záchody. V suterénu domu se nachází prádelna. Celý dům je ve skvělém stavu, rok po celkové rekonstrukci. Situován je v klidné vilové čtvrti 2 minuty pěšky od autobusové zastávky a 10 minut pěšky od metra Roztyly. 9 minut od domu se nachází Albert a v docházkové vzdálenosti je též obchodní cetrum Westfield Chodov. Parkování je možné na ulici (zóny zde nejsou). V okolí je několik parků, k rekreaci je také možno využít zahradu.

Nájemné zahrnuje veškeré služby jako elektřina, voda, teplo a internet - platíte tedy měsíčně konečnou částku a nemusíte se dále o nic starat. Poloha a velikost pokoje je vyznačena na půdorysu (pokoj A). Nastěhování bude možné od 1. září. V případě zájmu o prohlídku nebo bližší informace mě neváhejte kontaktovat. Cena je konečná, bez provize, přímo od majitele. Kauce jeden nájem.

Letting a separate, brightly lit room that measures 18 m2 in a shared flat. The room is furnished with a bed and a mattress, a wardrobe and a desk.

The flat is located on the 1st floor of the building and it includes a kitched equipped with an oven, an induction hob and a fridge. There is also a bathroom with a shower and two toilets and a laundry room is in the basement. The entire building is in excellent shape, one year after a complete refurbishment. It's located in a quiet residential neighbourhood, 2 minutes walking to a bus stop and 9 minutes walking to the Roztyly metro station. An Albert supermarket can be reached on foot within 9 minutes and Westfield Chodov shopping centre is also within walking distance. Parking is possible on the street (no zones). The neighborhood includes several parks and the garden is also available for recreation.

The rent of 8 900 czk includes all services, such as electricity, water, heating and internet - you pay a set amount each month and don't have to care about anything else. The size of the room (room A) can be seen on the floor plan and it will be available from the 1st of September. If you're interested in a viewing on have further questions don't hesitate to contact me. The price is final, without commission, and the listing is directly from the owner. The deposit is one month's rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu729517
Dispozice5+1
Dostupné od1. 9. 2022
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha115
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDNad Pahorkem
🚶 175 m (2 min)
PoštaPraha 41
🚶 792 m (9 min)
ObchodMůj obchod
🚘 1 010 m (2 min)
BankaČSOB
🚶 805 m (10 min)
RestauraceBalounova restaurace U břízy
🚶 588 m (7 min)
LékárnaLékárna Medicentrum Praha
🚘 1 936 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Jižní Ⅳ
🚶 523 m (6 min)
Mateřská školaSpořilovská mateřská škola
🚶 633 m (8 min)
SportovištěSokol Spořilov
🚘 1 188 m (3 min)
Hřiště
🚶 514 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.