Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Hnězdenská, Praha - TrojaMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 5 m² • Lodžie 4,7 m²
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu byt 2+kk s lodžií na Trojském vrchu s orientací na jih s překrásným výhledem na Prahu, kde máte všechno doslova u nosu. Byt je v jedinečné lokalitě na okraji pražských Bohnic, kde jen přeběhnete přes silnici a už jste v lese nebo volně přístupném lesoparku Botanické zahrady. Velká okna v obou neprůchozích místnostech dodávají bytu mnoho světla, díky čemuž byt působí velmi světle a vzdušně. V koupelně je umyvadlo, vana se sprchou a pračka. Byt má (oproti plánku) samostatné WC. V kuchyni je trouba, varná deska, digestoř a lednice s mrazákem. Byt je plně vybavený nábytkem v obývacím pokoji i ložnici. Na chodbě jsou vestavěné skříně. Na balkoně je relaxační houpací křeslo. V bytě je zavedený internet, kabelová TV (DVB-C, DVB-T) i společná anténa DVB-T2.

Přes ulici je OC Krakov s posilovnou, saunovým světem a dalšími službami. Kousek od bytu je Poliklinika Mazurská. V docházkové vzdálenosti je vše, co k životu potřebujete - obchody, restaurace, banky, pošta. Dvě zastávky autobusem je aquapark Šutka. Metro Kobylisy 8 min. busem. Dům byl postaven v roce 2004 a disponuje ostrahou 24h denně. Celý dům je bezbariérový. Možnost pronájmu garážového stání a sklepa. Délka pronájmu 1 rok. K dispozici od 1.7.2023.

I will rent a 2+kk (two-room apartment with kitchen) apartment with a balcony on "Troja hill", facing south, with a beautiful view of Prague, where everything is nearby. The apartment is in a unique location on the edge of Prague's "Bohnice", where you just cross the road and you are already in the forest or the freely accessible forest park of the Botanic Garden. Large windows in both non-pass-through rooms give the apartment a lot of light, which makes the apartment feel very light and airy. The bathroom has a sink, a bathtub with a shower and a washing machine. The apartment has (against the plan) a separate toilet. The kitchen has an oven, hob, hood and fridge with freezer. The apartment is fully equipped with furniture in the living room and bedroom. There are built-in wardrobes in the hallway. There is a relaxing rocking chair on the balcony. The apartment has internet, cable TV and common TV antenna.

Across the street is shopping mall "OC Krakov" with a gym, sauna world and other services. Not far from the apartment is the health center Poliklinka Mazurská. Everything you need for life is within walking distance - shops, restaurants, banks, post office. Aquapark "Šutka" is two bus stops away. Metro red line "Kobylisy" 8 min. by bus. The house was built in 2004 and has 24-hour security. The entire house is wheelchair accessible. The possibility of renting a garage and a cellar. Lease duration 1 year. Available from 1/9/2022.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu730069
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2022
Podlaží10
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 5 m²
Parkování
Garáž
Bezbariérový přístup
Lodžie 4,7 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrakov
🚶 190 m (2 min)
PoštaPraha 81
🚶 240 m (3 min)
ObchodJečmínek
🚶 235 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 175 m (2 min)
Restaurace
🚶 175 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 213 m (3 min)
Škola1. Střední ScioŠkola
🚶 607 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 769 m (9 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚘 1 499 m (4 min)
Hřiště
🚶 302 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.