Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyPodle Náhonu, Praha - Záběhlice

Rezervováno
Podle Náhonu, Praha - ZáběhliceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 900 Kč

+ Poplatky za služby4 834 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu zařízený (možno vyklidit) 2+kk 41 m2 velký byt, k nastěhování od 1. 12. 2023. Byt je v 1. n. p. bytového domu postaveného po roce 2000.

Byt se nachází v uzavřeném (oploceném) areálu přímo vedle sportovního centra Hamr a Hamerského rybníka v pražských Záběhlicích. V areálu je zahrádka s posezením, venkovní gril a pískoviště a trampolína pro děti, které je možno využívat zdarma. I přes skvělou dopravní dostupnost je okolí velmi klidné. Z obou stran (Záběhlice/Spořilov) je příjezd skrz slepou ulici. Z jedná strany je areál krytý Hamerským rybníkem a Spořilovskými sady, z druhé strany potokem Botič v dostatečné vzdálenosti od ulice Záběhlická. Hamerský rybník a okolí je skvělý na procházky, vyjížďky na kole a sportovní vyžití. Restaurace, gril a jídelna ve sportovním centru na jedná straně rybníka, vinný sklípek na straně druhé.

Byt včetně kuchyně i koupelny jsou v dobrém stavu. Kuchyně s indukční varnou deskou, troubou, lednicí a myčkou nádobí. V koupelně je vana, toaleta a vedle umyvadla výpusť pro pračku (pračka není součástí vybavení bytu).

Byt je zařízen zánovním nábytkem (převážně značky IKEA). Je možné ho pronajmout jak vybavený, tak vyklizený, dle dohody. Součástí vybavení je postel, skříň a noční stolky, jídelní stůl, konferenční stolek, skříň, komoda a knihovna.

Byt má skvělou dopravní dostupnost. Cca 250 m od areálu směrem sídliště Spořilov je konečná zastávka tramvaje Spořilov (I.P. Pavlova cca 20 min) a o zhruba 100 m dále autobusové zastávky Spořilov (Brumlovka a Budějovická cca 10 min). Na opačnou stranu cca 100 m od areálu na ulici Záběhlická je autobusová zastávka Pod Vinicí (Pankrác cca 20 min, nákupní centrum Hostivař cca 15 min).

Nákup potravin: 50 m večerka, Kaufland 5 min autobusem, Albert 10 min chůze kolem rybníka a přes Spořilovské sídliště, Hostivařské nákupní centrum 10 min autobusem, Westfield Chodov 8 min autem nebo 20 min autobusem.

Parkování je možné bez problému zdarma u silnice na příjezdu k areálu (ze strany od Spořilova), přímo u vstupu do areálu (cca 50 m od vstupu do domu). Případně je možné pronajmout/koupit parkovací stání uvnitř areálu nebo v podzemní garáži od jiného majitele (zpravidla nabízeno přímo přes inzerát v areálu nebo na domovní nástěnce).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu743404
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2022
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDPod Vinicí
🚶 185 m (2 min)
PoštaPraha 41
🚘 1 210 m (4 min)
Obchod
🚶 554 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 227 m (4 min)
RestauraceHAMR Záběhlice
🚶 228 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚘 3 437 m (7 min)
ŠkolaEvangelická akademie Praha
🚘 1 369 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Na Chodovci
🚶 745 m (9 min)
SportovištěHamr
🚶 370 m (4 min)
Hřiště
🚶 189 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.