Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyJugoslávská, Praha - Vinohrady

Jugoslávská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Sklep 30 m²
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízím k dispozici a vlastním úpravám kompletně vystěhovaný byt o velikosti 45 m2 v centru Prahy na adrese Jugoslávská 25. Tedy na přímém spoji Metra A (Náměstí Míru) a Metra C (I.P.Pavlova) a hlavní trasy tramvajových linek. Dům je velmi klidný a s příjemnými obyvateli.

Byt je momentálně kompletně vystěhovaný a vyklizený po předchozím nájemci a nabízím jej v stavu uvedeném na fotkách a jak je dále v popisu. Vzhledem k stavu jej nabízím za velmi výhodnou cenu s tím, že pro bydlení je potřeba byt dovybavit, vymalovat a zařídit k bydlení.

Nabídka je vhodná pro šikovného nájemce, který si je schopný svépomocí byt upravit a přizpůsobit tak aby v něm byl schopný komfortně bydlet. Je především potřeba vymalovat (sanační bílou barvou) a pořídit podlahovou krytinu alespoň na část vstupního pokoje a kuchyně. Dále je potřeba si přinést vlastní přímotop a zařídit kuchyňskou linku. V koupelně je potřeba zařídit si sprchový kout a vyspravit nebo vyměnit dlaždičky.

V bytě je funkční elektrický bojler na teplou vodu, umyvadlo a záchod. Zároveň je plně funkční přívod vody a odpady.

Byt je k dispozici okamžitě s tím, že jsem schopný byt předat ihned k přípravě a úpravám a samotný pronájem by byl aktivní od 1.11.2022

Jsem jej za tuto cenu schopný poskytnout minimálně na 18 měsíců a možná i déle. Zároveň je možné ještě cenu snížit o 1000 Kč/ měsíčně pokud se dokážeme dohodnout na pravidelném úklidu společných chodeb (1x týdně max hodina práce)

Veškeré vybavení, které by si nájemník do bytu pořídil a investoval si může vzít následně sebou. V plánu je cca za rok a půl kompletní rekonstrukce.

K dispozici je po dohodě případně i úložný prostor ve sklepech.

Chtěl bych, aby v bytě bydleli maximálně 2 lidé.

Poplatky za služby domu (svoz odpadů, společná elektřina, úklid a voda) jsou 800 Kč / osoba.

I offer for rent completely evicted apartment of 45 m2 in the center of Prague at the address Jugoslávská 25. The house is very quiet and with nice residents.

The apartment is currently completely evicted and cleaned out after the previous tenant and I offer it in the condition shown in the photos and as described below. Due to the condition I am offering it at a very good price with the understanding that the apartment needs to be retrofitted, painted and furnished for living.

The offer is suitable for a handy tenant who is able to adapt and adjust the apartment on his/her own to be able to live in it comfortably. First of all, it is necessary to paint (with sanitary white paint) and to get flooring for at least part of the entrance room and kitchen. It is also necessary to bring your own direct heating and to arrange the kitchen. The bathroom needs to be fitted with a shower cubicle and the tiles tidied up or replaced.

The apartment has a working electric hot water boiler, sink and toilet. There is also a fully functional water supply and waste water.

I am able to provide it at this price for a minimum of 18 months and possibly longer. At the same time, it is possible to reduce the price by 1000 CZK/month if we can agree on regular cleaning of the common corridors (once a week max one hour of work).

All the equipment that the tenant would have purchased and invested in the apartment can be taken with him/her afterwards. The plan is for a complete renovation in about a year and a half.

Storage space in the cellars is available upon agreement if necessary.

I would like a maximum of 2 people to live in the apartment.

The fees for the house services (waste collection, common electricity, cleaning and water) are 800 CZK / person.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu744646
Dispozice2+kk
Dostupné od10. 10. 2022
Podlaží3
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníElektrické
Užitná plocha45
VybavenoNevybaveno
StavŠpatný
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Sklep 30 m²
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Míru
🚶 191 m (2 min)
PoštaPraha 24
🚶 152 m (2 min)
ObchodFami Market
🚶 127 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 31 m (0 min)
RestauraceRestaurant Lotus
🚶 20 m (0 min)
LékárnaU Svaté Ludmily
🚶 194 m (2 min)
ŠkolaZŠ Londýnská
🚶 305 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Trojlístek
🚶 577 m (7 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 543 m (7 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 621 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.