Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 68 m² bez realitkySemanského, Praha - Uhříněves

Semanského, Praha - UhříněvesMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Terasa 100 m²
Měsíční nájemné18 900 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce18 900 Kč


PLNĚ VYBAVENÝ BYT. Pronajmu krásný slunný mezonetový byt v Praze 10, Uhříněvsi. Jedná se o samostatnou jednotku s vlastním vchodem s venkovním sezením. Celková plocha tohoto atraktivního bytu, který je z větší částí novostavbou, je 68 m2 a skládá se z velkého obývacího pokoje s vybavenou kuchyní a s přímým vstupem francouzskými dveřmi na soukromý dvůr s možností malé zahrádky, kde je k dispozici venkovní posezení s grilem. Dále je k dispozici vybavená velká ložnice se samostatnou koupelnou. V bytě se nachází prostorná chodba s úložným prostorem a druhá vybavená koupelna s vanou a pračkou. Byt je plně vybaven (jídelní stůl, sedačka, vybavená kuchyně, skříně, postele, atd.). Dům je zateplen izolací a má ekonomické podlahové vytápění. K dispozici je také vysokorychlostní internet. Možnost nastěhování k 1.12.2023 Jedná se o atraktivní lokalitu s výbornou dostupností - jak autem na dálnici na Brno nebo Hradec Králové nebo 5 min pěší chůze na zastávku vlaku (do centra Prahy vlakem cca 15 minut), zastávka MHD je cca 200 m. Autem do centra cca 20 minut.

Veškerá občanská vybavenost - obchody, 5 supermarketů, velký počet restaurací, 2 školy, několik školek, sportovní vyžití, park, rybníky a krásná příroda 2 minuty.

Cena nájmu 18900 Kč + 4500 Kč poplatky (včetně topení/elektřiny). V ceně je vše včetně velmi rychlého internetu.

A beautiful sunny duplex fully furnished apartment for rent in Prague 10, Uhříněvsi. This flat has its own entrance with outdoor seating. The total area of ​​this brand new attractive apartment is 68 m2 and consists of a large living room with an equipped kitchen and direct access through French doors to a private yard with the possibility of a small garden, where outdoor seating with a barbecue is available. There is also a large bedroom with a separate bathroom. The apartment also has a spacious hallway with storage space and a second equipped bathroom with a bathtub and a washing machine. The apartment can also be fully equipped (dining table, sofa, equipped kitchen, wardrobes, beds). The house has economical underfloor heating including cheap electricity. High-speed internet is included in the price. Possibility to move in on December 1, 2023. This is an attractive location with excellent accessibility - by car to the highway to Brno or Hradec Králové or a 5-minute walk to the train stop (approx. 15 minutes to the center of Prague by train), the public transport stop is approx. 200 m. By car to the center approx. 20 minutes.

All civic amenities - shops, 5 supermarkets, a large number of restaurants, 2 schools, several nurseries, sports facilities, park, ponds and beautiful nature 2 minutes.

Rent price CZK 18,900 + CZK 4500 CZK fees (including heating+ elektricity). Everything is included in the price, including very fast internet.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu744919
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2023
Podlaží1
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Terasa 100 m²
Předzahrádka 100 m²
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDUhříněves
🚶 190 m (2 min)
PoštaPraha 114
🚶 200 m (2 min)
ObchodPotraviny Šroubek
🚶 82 m (1 min)
BankaČS
🚶 324 m (4 min)
Restaurace
🚶 65 m (1 min)
LékárnaU krále Jiřího
🚶 304 m (4 min)
Škola
🚶 312 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Za Nadýmačem
🚶 406 m (5 min)
Sportoviště
🚶 519 m (6 min)
Hřiště
🚶 209 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.