Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyOtopašská, Praha - Jinonice

Otopašská, Praha - JinoniceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Balkón 15 m²
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+kk, 65 m², ve 3. p. novostavby z roku 2009 s výtahem, větším garážovým stáním a terasou s výhledem. Byt se nachází v Praze 5 – Jinonice u přírodního parku Košíře-Motol s doboru dostupností MHD (pěší vzdálenost na metro Nové Butovice - 7 min, bus MHD - 1 min) a občanskou vybaveností v blízkém okolí .

Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňskou linkou (vzhledem k jeho větší rozloze je možné si zde vytvořit jak obývací, tak spací část) a samostatného pokoje - ložnice. Z obou pokojů je samostatný vstup na velký balkon podél celého bytu (15 m²) s hezkým výhledem (plocha bytu + balkonu 80 m2).

V bytě jsou dvě koupelny: větší koupelna s rohovou vanou a umyvadlem (vstup přímo z ložnice) a druhá se sprchovým koutem, umyvadlem a WC.

Byt je částečně vybavený (viz fotogalerie): kuchyňská linka je vybavená vestavěnými spotřebiči SIEMENS (lednice, trouba, varná deska, myčka, mikrovlnná trouba), pračka k dispozici. Oba pokoje jsou vybaveny venkovními žaluziemi. Na chodbě se nachází velká úložná sestava vestavěných skříní s věšáky a botníkem.

V ceně nájemného je také větší parkovací stání (vhodné i pro vozíčkáře) v přízemí domu (viz foto).

Na 2+kk se jedná o nadstandardní byt větší velikosti a s velkou úložnou plochou. Balkon (orientovaný na východ) nabízí příjemné posezení s výhledem na stolovou horu Vidoule.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, výbornou dopravní dostupnost s celoročním rekreačním vyžitím. V bezprostřední blízkosti jsou potraviny, pekárna s podnikovou prodejnou, dětské hřiště, restaurace, Lidl, KFC, ...V blízkosti jsou školy i školky.

Na procházku se dá zajít do přírodního parku Košíře-Motol, který začíná hned u domu, anebo navštívit sportovně rekreační Centrální park, který je v docházkové vzdálenosti 15min. U metra Nové Butovice se nachází další restaurace a kavárny a také nákupní Galerie Nové Butovice (cca 10 min pěšky).

Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné se zálohama a vratnou kauci ve výši jedné měsíční platby nájemného+zálohy (26.000 Kč). Elektřina bude převedena na nájemce. Preferujeme dlouhodobější pronájem.

V reakci na tento inzerát můžete prosím uvést základní informace o Vás (počet osob, od kdy hledáte bydlení a na jak dlouho, zda máte domácího mazlíčka, příp. zaměstnání, apod.).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu747202
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží3
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Balkón 15 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDNušlova
🚶 311 m (4 min)
PoštaPraha 58
🚘 1 410 m (4 min)
ObchodSU JOK pomůcky
🚶 414 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 823 m (10 min)
RestauraceŠkoda bar
🚶 609 m (7 min)
LékárnaPharmGO Bucharova
🚶 632 m (8 min)
ŠkolaNěmecká Škola v Praze
🚶 478 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Mezi Školami
🚶 712 m (9 min)
Sportoviště
🚘 1 955 m (4 min)
Hřiště
🚶 113 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.