Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 47 m² bez realitkyU Libeňského pivovaru, Praha - Libeň

U Libeňského pivovaru, Praha - LibeňMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím pronájem hezkého bytu 2+1 43m2 ve 3. Nadzemním podlaží pětipatrového domu s výtahem, který se nachází v Praze 8 – Libni. Byt se skládá z předsíně s kuchyní, velmi prostorné koupelny s toaletou, obývacího pokoje a ložnice. Každá místnost včetně koupelny má okno orientované do klidného a vzdušného vnitrobloku s udržovanou zelení a možností rekreace. Okna jsou plastová. Byt je čerstvě po renovaci parket včetně výmalby a je kompletně zařízený stylovým nábytkem, takže se lze okamžitě nastěhovat. V ložnici je prostorná vestavěná skříň. Vytápění je řešeno wafkami, ohřev teplé vody karmou. Sporák je plynový s troubou. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní s odhlučněním. K bytu náleží velmi prostorný sklep 4m2.

Měsíční nájem bytu, ve výši 15 500 Kč, zálohy za služby pro bydlení 2 osob jsou 2500 Kč, energie budou přepsány na nájemníka (současná nájemnice měla spotřebu 500elektřina a 1500plyn ve "starých cenách") , kauce je požadována ve výši 20ti tisíc. Jsem přímý majitel, takže neplatíte zprostředkování RK, které prosím nevolat.

Ulice, v níž se dům nachází je klidná residenční s dostatkem parkovacích míst. Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost a výbornou dostupnost do centra – metro B, autobusová a tramvajová zastávka Palmovka a tramvajová zastávka „Libeňský zámek“ .

Svou polohou zároveň nabízí široké možnosti sportovního využití, pro milovníky přírody je v okolí cyklostezka, park Thomayerovy sady a řeka Rokytka.

Prozatím nebyla stanovena energetická třída PENB, v souladu s novelou zákona 406/2000 uvádím G.

I offer for rent a nice 2+1 43m2 apartment on the 3rd floor of a five-story building with an elevator, located in Prague 8 - Libni. The apartment consists of an entrance hall with a kitchen, a very spacious bathroom with a toilet, a living room and a bedroom. Each room, including the bathroom, has a window facing the quiet and airy courtyard with well-maintained greenery and opportunities for recreation. The windows are plastic. The apartment is freshly renovated with parquet flooring including painting and is fully furnished with stylish furniture, so you can move in immediately. There is a spacious built-in wardrobe in the bedroom. Heating is handled by wafka, hot water heating by karma. The stove is gas with an oven. The entrance door to the apartment is a security one with soundproofing. The apartment includes a very spacious cellar of 4m2.

Monthly rent of the apartment, in the amount of 15,500 CZK, advance payments for services for living for 2 people are 2,500 CZK, energy will be transferred to the tenant, a deposit is required in the amount of one rent. I am a direct owner, so you do not pay the brokerage of RK, which please do not call.

The street in which the house is located is a quiet residential street with plenty of parking spaces. The location offers complete civic amenities and excellent accessibility to the center - metro B, bus and tram stop Palmovka and tram stop "Libeňský zámek".

Its location also offers a wide range of sports opportunities, for nature lovers there is a cycle path, Thomayerovy sady park and the Rokytka river in the vicinity.

For the time being, the PENB energy class has not been determined, in accordance with the amendment to Act 406/2000, I state G.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu754273
Dispozice1+1
Dostupné od1. 1. 2023
Podlaží3
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Sklep 4 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDLibeňský zámek
🚶 294 m (4 min)
PoštaPraha 8
🚘 1 744 m (6 min)
ObchodPotraviny - Drogerie (večerka)
🚶 265 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 616 m (7 min)
RestauraceU Felixe
🚶 389 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 344 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Bohumila Hrabala – Zenklova
🚶 344 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Kotlaska
🚶 657 m (8 min)
Sportoviště
🚶 161 m (2 min)
HřištěHřiště u Rokytky
🚶 173 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.