Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyLetohradská, Praha - Holešovice

Letohradská, Praha - HolešoviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízím k pronájmu útulný, světlý, tichý a plně zařízený byt na Letné, jedné z nejžádanějších čtvrtí v Praze, s dvěma velkými parky za rohem (Letná, Stromovka), dostupný za 15 min z centra pěšky. Vhodné pro jednotlivec nebo pár (1 velká postel). Bez domácích zvířat.

40 metrový byt je nedávno kompletně rekonstruovaný a čerstvě vymalovaný. Je chytře a prakticky dispozičně řešen, rozdělen na 2 pokoje, vstupní halu, koupelnu a WC. Pokoje jsou oddělené posuvnými dveřmi. Většina nábytku je vyrobena na míru (vestavěné skříně, kuchyňský stůl, kuchyňská linka, posuvné dveře) a zajišťuje mnoho skladovacích prostor. K bytu náleží ještě extra skladovací místnost na patře (cca 2m2) a sklep (cca 4m2). Byt je plně zařízený, připraven k nastěhování a vybaven vším obvykle potřebným nábytkem a spotřebiči (pračka, lednice, myčka, mikrovlnka, kuchyňské spotřebiče). V celém bytě jsou rekonstruované původní dřevěné podlahy, stůl a kuchyňská deska jsou také z masivu, což dělá byt velmi útulným.

Okna orientovaná na jih vedou do krásného tichého letenského vnitrobloku s výhledem na stromy. Byt se nachází ve 4. patře (5. NP), což zajišťuje dostatek světla. V domě je výtah. Dům je ve výborném stavu, společné prostory byly vkusně rekonstruovány před několika lety. Sklepy jsou suché a vhodné ke skladování věcí.

Topení a ohřev vody je na elektřinu. Zaveden internet i televize – kabelové UPC připojení. Elektřinu i UPC bude hradit nájemce přímo poskytovateli. Zálohy placené pronajímateli jsou 700 kč/měsíc a zahrnují zálohu na vodné/stočné (cca 450kč/měsíc), zálohy na ostatní služby 250kč/měsíc (výtahy, odpady, úklid domu, společná elektřina).

Letnou si je lehké zamilovat - živá a krásná čtvrť ceněná pro její parky, kavárny, restaurace a plnou občanskou vybavenost. Na jedné straně ulice začínají Letenské sady, na druhém konci začíná park Stromovka. Dostupné z centra buď pěšky (15 min pěšky na náměstí Republiky) nebo tramvají (zastávka Kamenická), na metro 2-3 zastávky (buď metro Hradčanská nebo Vltavská).

K dispozici od 8. ledna 2023 minimálně na 1 rok.

Nabízím byt přímo jako majitelka, bez realitky – ušetříte provizi. Kauce – 1 měsíční nájemné. Komunikace s majitelkou možná v češtině, angličtině a francouzštině.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu754274
Dispozice2+kk
Dostupné od8. 1. 2023
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKamenická
🚶 265 m (3 min)
PoštaPraha 7
🚶 544 m (7 min)
ObchodPotraviny
🚶 167 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 304 m (4 min)
RestauracePeperoncino
🚶 134 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 222 m (3 min)
ŠkolaZŠ Letohradská
🚶 162 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Kostelní
🚶 293 m (4 min)
SportovištěRunning Mall
🚶 230 m (3 min)
Hřiště
🚶 267 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.