Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 65 m² bez realitkyLešenská, Praha - Troja

Lešenská, Praha - TrojaMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 4 m² • Lodžie 7 m²
Cena5 490 000 KčUšetříte 410 000 Kč5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 283 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím skvěle umístěný a prostorný slunný byt v Praze 8 - Bohnicích, v osobním vlastnictví. S dispozicí 3+1 a celkovou rozlohou 65 m2 se nachází v klidné zástavbě panelových domů, v pátém patře (7. NP). Z oken i velké lodžie je na dohled vzrostlá zeleň. K bytu rovněž patří sklep.

Krásná a klidná část Prahy, která je autem i MHD pouhý kousek od centra i od přírody. V těsné blízkosti bytu je veškerá občanská vybavenost. Rodiny s dětmi bude zajímat školka či škola přímo ve vedlejší ulici, obchodní centrum Krakov, či obchody, jako je Lidl, Billa i Penny v dochozí vzdálenosti, a stejně tak polikliniku s lékárnou a poštu. Pár minut pěšky je to do nejbližší přírody, kde si můžete skvěle vyčistit hlavu, na výběr máte Čimický či Ďáblický háj, do pražské ZOO nebo botanické zahrady je to 20 minut. Zrelaxovat si ostatně můžete i v aquacentru Šutka. Skvělá je také BMX dráha a bohnické tenisové dvorce.

Parkovat můžete přímo u domu, a když se rozhodnete auto nechat doma, MHD je pár minutu pěšky a v centru jste za 10 minut.

Byt můžete obývat jak je, stačí ho vybavit pár kusy nábytku, anebo ho můžete zrekonstruovat dle svých představ.

Podívejte se na video: https://youtu.be/a_xcE13xa28

I`m offering an excellently located and spacious sunny apartment in Prague 8 Bohnice in personal ownership. With a 3+1 layout and a total area of 65 m2, it is located in a quiet block of prefab houses, on the fifth floor (of 7 floors in total). From the windows and the large loggia you can see the lush greenery. The apartment also includes a cellar. A beautiful and quiet part of Prague, which is only a short distance from the center and nature by car and public transport. All civic amenities are in close proximity to the apartment. Families with children will be interested in the preschool or daycare right in the next street, the Krakov shopping center, or shops such as Lidl, Billa and Penny within walking distance, as well as the pharmacy and the post office. The nearest nature is a few minutes' walk away, where you can clear your head in a great way, you can choose from čimický or ďáblický háj, and it's 20 minutes to the Prague Zoo or the Botanical Garden. After all, you can also relax in Šutka aquacentre. The BMX track and Bohnice tennis courts are also great. You can park right next to the house, and if you decide to leave the car at home, public transport is a few minutes' walk away and you are in the center in 10 minutes. If by chance someone is due for a medical examination, the polyclinic is a stone's throw away. You can live in the apartment as it is, just equip it with a few pieces of furniture, or you can renovate it according to your wishes.

Check out our video: https://youtu.be/a_xcE13xa28

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu755315
Dispozice3+1
Dostupné od7. 12. 2022
Podlaží5
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
Parkování
MHD 5 minut pěšky
Lodžie 7 m²
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDunajecká
🚶 393 m (5 min)
PoštaPraha 81
🚶 522 m (6 min)
ObchodPENNY
🚶 271 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 592 m (7 min)
RestauraceRestaurant Trojský vrch
🚶 350 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 459 m (6 min)
Škola
🚶 459 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 741 m (9 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚶 828 m (10 min)
Hřiště
🚶 222 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.