Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 89 m² bez realitkySlezská, Praha - Vinohrady

Slezská, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie4 900 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Pronajmeme světlý byt 3+kk na Floře na rohu Slezské a Chrudimské ulice, Vinohrady (metro A, křižovatka mnoha tramvají a autobusů), v 5. patře s výtahem, orientovaný na východ. Volný od 01.04.

Byt prošel v roce 2022 kompletní rekonstrukcí pod vedením architektky. Pokoje jsou neprůchozí, s renovovanými dubovými parketami.

Celková plocha bytu je 89 m2. Byt sestává z prostorné vstupní haly (13m2) s vestavěnou skříní a botníkem a bezpečnostními dveřmi NEXT, malou koupelnou s prostorným sprchovým koutem a WC s podlahovým vytápěním, velkou koupelnou (8m2) s vanou a samostatným prostorem s plynovým kotlem, bojlerem na teplou vodu a pračkou.

Hlavní ložnice 24m2 je vybavena otevřenou vestavěnou šatnou. Druhá ložnice 14m2 je vybavena šatní skříni s posuvnými dveřmi. Vše spojuje prostorný obývací pokoj s jídelním stolem. Kuchyňský kout s vestavěnou kuchyňskou sestavou je vybavena značkovými spotřebiči (lednička, myčka, trouba, indukční varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba).

V těsné blízkosti bytu je OC Atrium Flora s mnoha obchody a službami včetně kina, velké fitcentrum, škola, školka. Nedaleko je také Náměstí Jiřího z Poděbrad s mnoha vyhlášenými restauracemi a kavárnami i farmářskými trhy.

V blízkosti jsou Riegrovy sady, Parukářka, Sady Svatopluka Čecha, Mahlerovy sady (Žižkovská věž) apod.

We offer a bright apartment 3 + kk in Flora on the corner of Slezská and Chrudimská Street, Vinohrady (metro A, intersection of many trams and buses), on the 5th floor with elevator, oriented to the east. Available from 1st April 2024.

The apartment was completely renovated in 2022 under the guidance of an architect. The rooms are with renovated oak parquet floors.

The total area of the apartment is 89 m2. The apartment consists of a spacious entrance hall (13m2) with a built-in wardrobe and shoe cabinet and NEXT security door, a small bathroom with a spacious shower and toilet with underfloor heating, a large bathroom (8m2) with bath and a separate area with gas boiler, hot water boiler and washing machine.

The master bedroom of 24m2 is equipped with an open built-in wardrobe. The second bedroom of 14m2 is equipped with a wardrobe with sliding doors. Kitchenette with built-in kitchen The kitchen is equipped with branded appliances (fridge, dishwasher, oven, induction hob, extractor hood, microwave).

In close proximity to the apartment is OC Atrium Flora, with many shops and services, including a cinema, a large fitness centre, a school, and a kindergarten. Nearby is also Jiřího z Poděbrad Square, with many famous restaurants and cafes as well as farmers' markets.

Nearby are Rieger's sady, Parukářka, Sady Svatopluka Čecha, Mahlerovy sady (Žižkovská věž), etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu760764
Dispozice3+kk
Dostupné od14. 3. 2024
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha89
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
VlastnictvíOsobní
PENBF - Velmi nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDFlora
🚶 161 m (2 min)
PoštaPraha 31
🚶 105 m (1 min)
ObchodAlbert
🚶 123 m (1 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 147 m (2 min)
RestauraceLet's Meat!
🚶 48 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 162 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola náměstí Jiřího z Lobkovic
🚶 360 m (4 min)
Mateřská školaJesle a školky Bambíno
🚶 276 m (3 min)
Sportoviště
🚶 404 m (5 min)
Hřiště
🚶 168 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.