Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Loučná nad Desnou, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Loučná nad Desnou, Olomoucký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Loučná nad Desnou, Olomoucký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyLoučná nad Desnou - Rejhotice, Olomoucký kraj

Loučná nad Desnou - Rejhotice, Olomoucký kraj

chalupa za týden: léto 28.000 Kč, zima 27.000 Kč

Více informací


Pronájem Chalupy Loučná nad Desnou v oblasti Jeseníky: 3 ložnice, celkem pro 1 až 12 osob.chalupa za týden: léto 28.000kč, zima 27.000kč. Nově postavená stylová chalupa s dětskou hernou v horské vesnici Loučná nad Desnou nacházející se v srdci Jesenických hor v nadmořské výšce 500m, vzdálena 4 km od termálního aquaparku Velké losiny, 3km od lyžařského areálu Kouty a 4 km od areálu Přemyslov. V obci se nachází menší lyžařský areál Oáza(cca 400m) a lyžařský areál Kareš(cca600m). Tato lokalita nabízí sportovní vyžití i relaxaci po celé roční období pro všechny věkové skupiny. Je ideálním místem pro rodinnou dovolenou. Chalupa se nachází v centru zimních středisek Kouty, Červenohorské sedlo, Přemyslov. Od chalupy Vás vyveze autobus na hlavní běžeckou trasu Jeseníků(Červenohorské sedlo - Švýcárna). Po příjezdu z lyží můžete navštívit termální aquapark Velké Losiny, který je vzdálen cca 5 minut jízdy autem. V letě můžete navštívit velké dětské hřiště, rybářskou baštu nebo si zachytat ryby v místním rybníku. Můžete navštívit i historické památky obce za zmínku stojí zámek s anglickým parkem, rodinná Hrobka Kleinů a další.

Chalupa má kapacitu 12 osob, k dispozici je TV, internet WiFi, kachlová kamna s možností sezení, velká kuchyň spojená s jídelnou a obývacím pokojem, dětská herna, dětský fotbálek, šipky, stolní tenis, úschova kol a lyží v objektu, zahrada 1500 m2.Bowling, squash, tenis, volejbal, nohejbal cca 5 minut chůze od chalupy.

Parametry nemovitosti

NázevChalupa Rejhotice I
Ložnice3 ložnice
MěstoLoučná nad Desnou
Wifiano
Saunane
Pes povolenano
Kapacita1 až 12 osob
Dětská postýlkaano
Krbano
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.