Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 64 m² bez realitkyTererova, Praha - Chodov

Tererova, Praha - ChodovMHD 2 minuty pěšky • Parkování • Sklep 2 m² • Lodžie 3 m²
Cena6 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 26 506 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bydlení v panelákovém bytě komfortnější než v lecjaké novostavbě? Ano, je to možné … ostatně posuďte sami:

Vstup do bytového domu je buď klasicky po schodech nebo po bezbariérové lávce s nízkým sklonem. Moderním výtahem (malým či velkým) vyjedete do 5. patra, projdete dveřmi moderními oddělujícími výtahový prostor od prostoru obytného 4 bytů a jste téměř doma. Stačí otevřít bezpečnostní dveře …

… a vstoupit do bytu 3+kk velikosti 62 m2 se zasklenou lodžií (2 m2). Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem (25 m2) a ze dvou ložnic (18m2 ideální pro 2 děti a 8 m2 pro ložnici rodičů). Dále je zde prostorná předsíň pro šatní skříně, koupelna, WC. Nákres dispozice bytu i s navrženým rozložením nábytku umítěním zásuvek zašlu na vyžádání. K bytu náleží také sklepní kóje. Byt po celekové rekonstrukci, takže se budete stěhovat do "novostavby", kde nikdo ještě nebydlel:

• Zděné bytové jádro + rekonstrukce koupelny a WC

• Nové štuky v celém bytě

• Nová elektroinstalace včetně bytového rozvaděče

• Bezpečnostní dveře

• Kuchyňská linka na míru kompletně vybavená spotřebiči

• Optický kabel pro vysokorychlostní internet

O bytový dům je řádně pečováno, čehož důkazem je rozsah revitalizace.Dům zateplen, jsou vyměněna okna na plastová s dvojskly, nové stoupačky. Vše se reflektuje na tuto dobu do nízkých poplatků cca 4.000 Kč + elekřina. K tomu má SVJ na svých účtech cca 15 milionů Kč a žádné větší dluhy.

Občanská vybavenost v místě a jeho okolí je pestrá a vesměs v pěším dosahu. V okolí domu je pohodlné parkování. Nachází se v klidné lokalitě plné zeleně, dětských hřišť, na dosah Milíčovského lesoparku. Zároveň je v bezprostřední blízkosti veškeré občanské vybavenosti (mateřské a základní školy, poliklinika, MHD, OC Opatovická). Někdo ocení i přítomnost několika lékařských praxí ve vedlejší budově.

Is living in a block of flats more comfortable than in any new building? Yes, it is possible ... judge for yourself:

The entrance to the apartment building is either classically via stairs or via a barrier-free footbridge with a low slope. You take the modern elevator (small or large) to the 5th floor, go through the chip door separating the elevator area from the living area and you are almost home. Just open the security door...

... and enter the 3+kk apartment of 62 m2 with a glazed loggia (2 m2). The apartment consists of a living room with a kitchen and dining area (25 m2) and two bedrooms (18 m2 ideal for 2 children and 8 m2 for the parents' bedroom). There is also a spacious hall for wardrobes, a bathroom, a toilet and a 2 m2 storage room accessible from the corridor. The apartment also includes a basement cubicle of the floor plan. The apartment has been completely renovated, so you will be moving into a "new building" where no one has lived before:

• Brick housing core + reconstruction of bathroom and toilet

• New stucco throughout the apartment

• New electrical installation including apartment switchboard

• Security door

• Custom-made kitchen fully equipped with appliances

• Optical cable for high-speed Internet

The apartment building is properly cared for, which is evidenced by the extent of the revitalization. The house is insulated, the windows are replaced with plastic ones with double glazing, new risers. Everything is reflected at this time in low fees of approx. 4,000 CZK + electricity.

Civic amenities in and around the place are varied and mostly within walking distance. There is convenient parking around the house. It is located in a quiet location full of greenery, children's playgrounds, within easy reach of the Milíčovský forest park. At the same time, it is in the immediate vicinity of all civic amenities (nursery and primary schools, polyclinic, public transport, OC Opatovická).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu775204
Dispozice3+kk
Dostupné od17. 4. 2023
Podlaží6
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha64
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 2 m²
Parkování
Lodžie 3 m²
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDMetodějova
🚶 242 m (3 min)
PoštaPraha 415
🚘 1 896 m (6 min)
ObchodPENNY
🚶 248 m (3 min)
BankaČSOB
🚘 1 973 m (5 min)
RestauraceOpatovské Terasy
🚶 420 m (5 min)
LékárnaMagistra Lékárna Opatov
🚶 207 m (2 min)
ŠkolaGymnázium Evolution Jižní Město, s.r.o.
🚶 155 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 687 m (8 min)
SportovištěFitness Galaxie
🚘 1 302 m (4 min)
Hřiště
🚶 79 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.