Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 154 m² bez realitkyUkrajinská, Praha - Vršovice

Ukrajinská, Praha - VršoviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 20,1 m²
Měsíční nájemné35 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Poplatky za energie4 500 Kč
+ Vratná kauce70 000 Kč


Nabízíme částečně zařízený krásný prostorný byt 4+1, 154m2 v 2.patře polyfunkčního domu.

Interiér nabízí vstupní halu, obývací pokoj (62m2) je propojený s kuchyní (5,9m2) a tři neprůchozí prostorné ložnice (17m2 ; 16,6m2; 23,1m2). V koupelně je k dispozici vana i sprchový kout. Součástí koupelny je WC. Druhé WC je odděleno. K dalšímu zařízení bytu patří prostorné vestavěné skříně.

Ve vnitrobloku se nachází udržovaná zahrádka s posezením, možnost grillu. K bytu náleží garážové stání a místnost na úschovu kol či lyží.

Součástí pronájmu je i garážové stání pro jeden automobil. Atraktivní lokalita v ulici Ukrajinská nabízí vynikající občanskou vybavenost – u domu poliklinika, lékárna, pekárna. V blízkosti domu jsou obchody, služby, úřady, školy, několik sportovišť včetně fotbalového stadionu Bohemians, Eden Arény a nákupního centra Eden. Nedaleko se nachází známé Gymnázium Přípotoční. Pět minut chůze je zastávka MHD, kterou obsluhuje sedm denních a dvě noční tramvajové linky a dvě denní autobusové linky. Z bytu je rovněž pouze pár kroků na železniční stanici Praha - Vršovice. Park Grébovka v dojezdové vzdálenosti pět minut.

Poptávající klient žádnou provizi neplatí. Byt je vytápěn novým plynovým kotlem. Ukazatel energetické náročnosti: B

Cena nájmu bez poplatků a garážového stání je 35 000,-Kč. Měsíční poplatky bytu včetně garážového stání a spotřeby vody 4 500,-Kč, záleží na počtu nájemníků a spotřebě vody. Byt je k dispozici od 31.3.2024.

Vřele doporučujeme prohlídku!

We offer a partially furnished beautiful spacious apartment 4+1, 154m2 on the 2nd floor of a multi-purpose building.

The interior offers an entrance hall, a living room (62m2) connected to the kitchen (5.9m2) and three spacious bedrooms (17m2; 16.6m2; 23.1m2). The bathroom has a bathtub and a shower. The bathroom includes a toilet. The second toilet is separate. Other equipment of the apartment includes spacious built-in wardrobes.

In the inner block there is a well-maintained garden with a seating area, the possibility of a grill. The apartment includes a garage and a room for storing bicycles or skis.

The rental also includes a garage for one car. The attractive location in Ukrainská Street offers excellent amenities – doctor building, pharmacy, bakery. Near the house there are shops, services, offices, schools, several sports grounds, including the Bohemians football stadium, the Eden Arena and the Eden shopping center. Nearby is the well-known Přípotoční Gymnasium. A public transport stop is a five-minute walk away, served by seven daytime and two nighttime tram lines and two daily bus lines. The apartment is also only a few steps away from the Prague - Vršovice railway station. Park Grébovka is five minutes' drive away.

The direct client does not pay any commission. The apartment is heated by a new gas boiler. Energy efficiency indicator: B

The rental price without fees and garage space is CZK 40,000. Monthly apartment fees including garage parking CZK 4,200. The apartment is available from 1 August 2023.

We highly recommend a tour!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu783134
Dispozice4+1
Dostupné od31. 3. 2024
Podlaží2
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha154
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 20,1 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDUkrajinská
🚶 187 m (2 min)
PoštaPraha 101
🚶 571 m (7 min)
ObchodNáš chléb
🚶 34 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 670 m (8 min)
Restaurace
🚶 179 m (2 min)
LékárnaLékárna Sámova
🚶 366 m (4 min)
ŠkolaZŠ U Vršovického nádraží
🚶 337 m (4 min)
Mateřská školaŠkolička Radost
🚶 215 m (3 min)
SportovištěFitness Ronnie
🚶 323 m (4 min)
Hřiště
🚶 518 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.