Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 229 m² bez realitkyV Přístavu, Praha - Holešovice

V Přístavu, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Terasa 37 m²
Měsíční nájemné85 000 Kč

+ Poplatky za služby12 000 Kč
+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce170 000 Kč


Od září 2023 budu moci nabídnout k pronájmu nadstandardní částečně zařízený penthouse se saunou, 2 terasami na východ a západ s krásným výhledem na Prahu i zeleň. Byt se jako jediný nachází v 9., tj. nejvyšším patře, moderního rezidenčního komplexu Prague Marina. Samozřejmě s výtahem, recepcí, kamerovým systémem a podzemním parkováním, v klidné lokalitě v Praze 7 Holešovicích přímo na nábřeží Vltavy, s veškerou vybaveností v blízkém okolí a rychlým dopravním spojením do centra, pár zastávek tramvají ke stanicím metra Nádraží Holešovice, Palmovka a Vltavská. V blízkém dosahu se nachází četné restaurace, bistra a kavárny, a také galerie Centrum současného umění DOX a divadlo La Fabrika.

Interiér tvoří obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, východně orientovaná terasa, západní terasa se saunou, přilehlý pracovní kout, hlavní ložnice s vybavenou šatnou a en-suite koupelnou (masážní vana, sprchový kout, toaleta), dvě ložnice mají vestavěné skříně a vlastní koupelna (vana, sprchový kout, toaleta). Byt má dále toaletu pro hosty, technickou místnost, chodbu s velkou vestavěnou skříní a vstupní chodbu s úložným prostorem.

Nadstandardní materiály, dřevěné podlahy, dlažba, dostatek úložných prostor, velkoplošná okna, elektricky ovládané předokenní žaluzie, sítě proti hmyzu, myčka, mikrovlnná trouba, lednice na víno, sklep o velikosti 7,7 m2, bezbariérový přístup. V ceně jsou zahrnuta 2 parkovací stání v garáži.

Záloha na společné služby, vytápění a spotřebu vody: 15.000 Kč měsíčně. Elektřina se platí zvlášť.

V případě zájmu prohlídky možné už nyní.

From September 2023, I will be able to offer for rent an above-standard partially furnished penthouse with a sauna, 2 terraces to the east and west with a beautiful view of Prague and greenery. The apartment is the only one located on the 9th, i.e. the highest floor, of the modern Prague Marina residential complex. Of course with a lift, reception, camera system and underground parking, in a quiet location in Prague 7 Holešovice right on the Vltava embankment, with all amenities nearby and fast transport links to the center, a few tram stops to the metro stations Nádraží Holešovice, Palmovka and Vltavská. There are numerous restaurants, bistros and cafés, as well as the DOX Contemporary Art Center gallery and La Fabrika theater within easy reach.

The interior consists of a living room with a fully equipped kitchen, an east-facing terrace, a west-facing terrace with a sauna, an adjacent work area, a master bedroom with a fitted wardrobe and an en-suite bathroom (massage bathtub, shower, toilet), two bedrooms have built-in wardrobes and a private bathroom (bath, shower, toilet). The apartment also has a guest toilet, a utility room, a hallway with a large built-in wardrobe and an entrance hallway with storage space.

Superior materials, wooden floors, tiles, plenty of storage space, large windows, electrically operated window blinds, insect nets, dishwasher, microwave oven, wine fridge, 7.7 m2 cellar, wheelchair accessible. 2 parking spaces in the garage are included in the price.

Deposit for common services, heating and water consumption: CZK 15,000 per month. Electricity is paid separately.

If you are interested, a tour is possible now.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu784799
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží9
PENBC - Úsporná
Užitná plocha229
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Terasa 37 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDV Přístavu
🚶 167 m (2 min)
PoštaExpress parcel system
🚘 1 429 m (4 min)
ObchodBilla
🚶 232 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 772 m (9 min)
RestauraceU nás
🚶 182 m (2 min)
LékárnaLékárna Komunardů
🚶 724 m (9 min)
ŠkolaGymnázium Duhovka s.r.o.
🚶 594 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 1 446 m (4 min)
SportovištěSquash Holešovice
🚶 672 m (8 min)
Hřiště
🚶 130 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.