Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Uherský Brod, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Uherský Brod, Zlínský kraj
Pronájem chaty, chalupy, Uherský Brod, Zlínský kraj

Pronájem chaty, chalupy • 1 ložnice bez realitkyUherský Brod, Zlínský kraj

Uherský Brod, Zlínský kraj

chata za noc: celoročně 3.400 Kč

Více informací


Pronájem Chaty Uherský Brod v oblasti Jižní Morava: 1 ložnice, celkem pro 1 až 4 osoby.chata za noc: celoročně 3.400kč. Treehouse se nachází v Uherském Brodě, v chatařské oblasti Vinohrady. Treehouse U Studánky je zasazen v krásné chatařské oblasti v Uherském Brodě. Terasou prochází velký ořech a nejkrásnější výhled do koruny stromu je ze „zápraží“. Spojení s okolím a životem kolem je milá symbióza propojení trendu Treehouse a okolním světem. Treehouse nemusí být vždy umístěn v lese. Jsou i výjimečná místa, a právě toto místo je toho důkazem. Z terasy je nádherný výhled do okolí. Zázemí Treehouse je pro 4 osoby, s elektřinou a topením. Je možnost využít ohniště na posezení a grilování, nebo jen opečení lahodného špekáčku. Celá zahrada je v mírném a příjemném svahu.

Máte rádi odpočinek v přírodě? Pak je pro vás Treehouse U Studánky tou správnou volbou. Zahrada a její zázemí přinášejí komfort, relaxaci, odpočinek. Užijte si ničím nerušení posezení u sklenky dobrého vína či ranní kávy při východu slunce.

Parametry nemovitosti

NázevTreehouse U Studánky
Ložnice1 ložnice
MěstoUherský Brod
Wifine
Saunane
Pes povolenne
Kapacita1 až 4 osoby
Dětská postýlkane
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.