Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 104 m² bez realitkyUčňovská, Praha - Hrdlořezy

Učňovská, Praha - HrdlořezyMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 7 m² • Sklep 4 m²
Cena13 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 58 101 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji náš moderní a prostorný, částečně zařízený byt 4+kk o podlahové ploše 93m2 a s balkónem o ploše 7m2. Součástí bytu je obývací pokoj s kuchyňskou linkou, 3 ložnice, chodba, koupelna s vanou, 2 umyvadly a WC a další separátní místnost s druhým WC. Dále se zde nachází oddělená komora s přípojkou na pračku.

Byt je součástí projektu Zelené město 2. V pěší vzdálenosti se nachází zastávky tramvají či autobusů, případně skvělé nákupní možnosti. Bytový projekt je situován v blízkosti říčky Rokytky a nabízí okamžitý přístup do zeleně, ať už za účelem sportovního vyžití (běhání, fitness, brusle, kolo, plavání), tak i mnoho dětských aktivit (hřiště, lesy).

Byt je vybaven kuchyňskou linkou s množstvím úložných prostor a moderními spotřebiči, a dále pak velkou vestavěnou skříní a knihovnou v chodbě.

K bytu náleží parkovací stání v podzemní garáži a sklep 4m2. Byt je opravdu výjimečný a je z něj skvělý výhled (viz. foto).

Jen přímí zájemci, ne RK. K nastěhování 12/2023.

We are offering for sale our modern and spacious, partially furnished 4+kk apartment with a floor area of 93m2 and a balcony measuring 7m2. The apartment consists of a big living room with kitchen, 3 bedrooms, a hallway, one big bathroom with 2 sinks and a toilette, plus a separate room with another toilette. Also, there is a separate chamber to store the washing machine.

The apartment is part of the Zelené město 2 project. Within walking distance, you will find tram and bus stops, as well as excellent shopping options. The residential project is situated in the vicinity of the Rokytka River, providing immediate access to green spaces for various activities, including running, fitness, skating, cycling, swimming, and numerous children's activities, such as playgrounds and forests.

The apartment is equipped with a kitchen unit featuring ample storage space and modern appliances. Furthermore, it includes a large built-in wardrobe and bookcase. Additionally, the apartment comes with a parking space in the underground garage and a 4m2 cellar.

Location: Surrounded by greenery

Floor area: 93m2

Balcony: 7m2

Cellar: 4m2

Parking: Underground garage

Only direct buyers, no real estate agents, please.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu786025
Dispozice4+kk
Dostupné od4. 6. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha104
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 7 m²
Sklep 4 m²
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 350 m (4 min)
PoštaPraha 34
🚘 896 m (2 min)
ObchodMařenka
🚶 325 m (4 min)
BankaPojišťovna Kooperativa
🚘 1 312 m (3 min)
RestauraceHospoda Jarov
🚶 490 m (6 min)
LékárnaDr. Max
🚶 281 m (3 min)
ŠkolaMetropolitní Univerzita v Praze
🚶 324 m (4 min)
Mateřská školaWaldorfská mateřská škola
🚶 608 m (7 min)
Sportoviště
🚘 1 551 m (4 min)
Hřiště
🚶 332 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.