Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem bytu 1+kk 25 m², Rubešova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 25 m², Rubešova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 25 m², Rubešova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 25 m², Rubešova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 25 m², Rubešova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 25 m², Rubešova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 25 m², Rubešova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 25 m², Rubešova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 25 m², Rubešova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 25 m², Rubešova, Praha, Praha

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyRubešova, Praha - Vinohrady

Rubešova, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby1 788 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce34 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 20 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Máme pro vás skvělou nabídku moderního bytu 1+kk k pronájmu na prestižní adrese v Praze 2 - Vinohradech. Tento útulný byt v ulici Rubešova rozlohou 25 m2 se nachází ve 2. NP v domě, kde se nedávno uskutečnila kompletní rekonstrukce, a nabízí pohodlný život.

Dokonale vybavený pro Vaše pohodlí interier tvoří hlavní pokoj, ve kterém se nachází stylový kuchyňský kout se všemi potřebnými spotřebiči pro vaření. Moderní sklokeramická varná deska, myčka nádobí, velká lednice a mikrovlnná trouba jsou připraveny na to, abyste si mohli připravit svá oblíbená jídla. Vedle kuchyňského koutu se nachází jídelní stůl se dvěma pohodlnými židlemi.

Dále se v pokoji nachází zóna s funkcí ložnice, kde najděte docela velkou postel a také televizi s komodou, nabízející dostatek úložného prostoru pro vaše osobní věci. Místnost je zdobena stylovým kobercem a vysokými stropy, které vytvářejí iluzi ještě většího a obsahujícího šarm prostoru. Zároveň v bytě najdete elegantní plovoucí podlahu, která dodává prostorům příjemný a přirozený vzhled. Koupelna je vybavena moderní pračkou, sprchovým koutem a dlažbou, která přidává vkus a praktičnost.

Vstup do domu připomíná vstup do zámku, vytvářející okamžitý dojem elegance a noblesy, což máte možnost vidět na fotografiích.

Poplatky: 1.788,- Kč + elektřina se převádí na nájemce (2000 Kc) + Internet O2 (500kč)

Kauce: 34.000,- Kč

Byt je k dispozici od 20.04.2024. Střednědobý pronájem je možný. Preferujeme dlouhodobý.

Co se týče infrastruktury, obklopena krásnými historickými budovami ulice Rubešova je velmi skvěle situována. V blízkosti najdete širokou škálu restaurací, kaváren a obchodů, které splní vaše gastronomické a nákupní potřeby. Typické pro danou lokalitu jsou také okouzlující parky, zelené plochy a vinice. Vedlejší Riegrovy sady jsou příležitosti pro relaxaci. Vynikající dopravní spojení usnadňuje pohyb ve městě. Bezprostřední blízkost Muzea (5 minut chůze) a I. P. Pavlova umožňuje snadný přístup k historickým památkám.

We have a great offer for a modern 1+kk apartment for rent at a prestigious address in Prague 2 - Vinohrady. This cozy apartment in Rubešova Street with an area of 25 m2 is located on the 2nd floor in a building that has recently been completely renovated and offers a comfortable life.

Perfectly equipped for your comfort, the interior consists of the main room, in which there is a stylish kitchenette with all the necessary appliances for cooking. A modern glass ceramic hob, dishwasher, large fridge and microwave oven are ready for you to prepare your favorite meals. Next to the kitchenette is a dining table with two comfortable chairs.

Furthermore, the room has a zone with the function of a bedroom, where you will find a fairly large bed as well as a TV with a chest of drawers, offering plenty of storage space for your personal belongings. The room is decorated with a stylish carpet and high ceilings, which create the illusion of an even larger and charming space. At the same time, you will find an elegant floating floor in the apartment, which gives the rooms a pleasant and natural look. The bathroom is equipped with a modern washing machine, shower and tiles, which add taste and practicality.

The entrance to the house resembles the entrance to the castle, creating an immediate impression of elegance and nobility, which you can see in the photos.

Fees: CZK 1,788 + electricity is transferred to the tenant (CZK 2,000) + Internet O2 (CZK 500)

Deposit: CZK 34,000

The apartment is available immediately. Mid-term rental is possible. We prefer long-term.

In terms of infrastructure, Rubešova Street is very well situated, surrounded by beautiful historical buildings. Nearby you will find a wide range of restaurants, cafes and shops to fulfill your gastronomic and shopping needs. Charming parks, green areas and vineyards are also typical of the location. The secondary Riegro gardens are opportunities for relaxation. Excellent transport connections make it easy to move around the city. The immediate proximity of the Museum (5 minutes' walk) and I.P. Pavlov allows easy access to historical monuments.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu786670
Dispozice1+kk
Dostupné od20. 4. 2024
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha25
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDMuzeum
🚶 185 m (2 min)
PoštaPraha 24
🚶 329 m (4 min)
ObchodTony Market
🚶 194 m (2 min)
BankamBank
🚶 186 m (2 min)
RestauraceLa Torretta
🚶 90 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 377 m (5 min)
ŠkolaZŠ Londýnská
🚶 519 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Na Smetance
🚶 521 m (6 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 413 m (5 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 566 m (7 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.