Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem chaty, chalupy, Rovensko pod Troskami, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Rovensko pod Troskami, Liberecký kraj
Pronájem chaty, chalupy, Rovensko pod Troskami, Liberecký kraj

Pronájem chaty, chalupy • 3 ložnice bez realitkyRovensko pod Troskami, Liberecký kraj

Rovensko pod Troskami, Liberecký kraj

Pronájem Chalupy Rovensko pod Troskami v oblasti Český ráj: 3 ložnice, celkem pro 2 až 12 osob.chalupa za týden: léto 25.000kč, zima 23.000kč. K nejpozoruhodnějším koutům ČR patří Český ráj. Za název Český ráj vděčíme českým lázeňským hostům, kteří kolem roku 1870 navštívili vodoléčebné lázně Sedmihorky a byli unešení z okolních krás vytvořené kouzelnicí přírodou a lidu, který zde žil a žije. Tento název se postupně ujal pro všechny oblasti mezi Jičínem, Sobotkou, Mnichovým Hradištěm, Kopaninou, Železným Brodem a Lomnicí nad Popelkou.

Hlavním znakem krajiny Českého ráje je zřícenina hradu Trosky, která spojuje kulturní i přírodní krajinu této oblasti v jeden velký celek a působí na nás jako sídlo všeho, co zde bylo vytvořeno. Obdivuhodné jsou zde rybníky, které patří opravdu k těm nejzdařilejším dílům, které naši předci vytvořili např. Jinolické rybníky, Věžák, Vidlák, Nebák, Branžež, Roudný. Mezi další krásy této oblasti patří také skalní města - Hruboskalsko, Prachovské skály, Maloskalsko, Drábské světničky, Besedické skály...

Parametry nemovitosti

NázevChalupa U Františka
Ložnice3 ložnice
MěstoRovensko pod Troskami
Wifiano
Saunane
Pes povolenne
Kapacita2 až 12 osob
Dětská postýlkaano
Krbne
Bazénne
Vířivkane

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.