Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 37 m² bez realitkyV Jezírkách, Praha - Chodov

Rezervováno
V Jezírkách, Praha - ChodovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 1,3 m² • Lodžie 2,65 m²
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce29 000 Kč


Dlouhodobý pronájem bytu 2+kk (36,8 m²) v klidné ulici V Jezírkách v žádané lokalitě Praha 4 – Chodov. Slunný byt se nachzí v 8. patře kompletně revitalizovaného panelového domu s výtahem.

Bydlení zpříjemní kompletní vybavenost bytu. V kuchyni bude kuchyňská linka, lednice s mrazákem, vestavěná myčka, elektrická a mikrovlnná trouba a plynový sporák. Obývací pokoj přenecháváme s koženou rozkládací sedačkou se stolkem, jídelním stolem s židlemi a se skříňkami. Bude na vás čekat nově zrekonstruovaná zděná koupelna s možností doplnit koupelnu pračkou od majitele. Vtupní chodba bude zařízena vestavěnou skříní na míru. Byt byl původně vystavěn jako 1 + 1, část kuchyně byla následně přepažena a dala tak vzniknout samostatnému pokoji. Tento pokoj dělí od kuchyně zčásti luxfery a i dveře jsou částečně prosklené, takže je prosvětlený. Má tak široké využití a je pouze na vás, jestli ho využijete jako ložnici či dětský pokoj, nebo třeba pracovnu.

K bytu náleží lodžie o velikosti 2,65 m2 s nádherným výhledem. Celý den sem jde sluníčko, takže je ideální k posezení. Výhodou je na míru dělané zasíťování lodžie, takže si čerstvého vzudu mohou užit i vaši nejmenší členové rodiny. K bytu náleží kromě lodžie ještě sklepní kóje (1,3 m2). Zajímavostí je, že kóje je přímo na patře a vstup do sklepa s kójemi je přímo naproti bytu. Tedy můžete zde mít i věci, které potřebujete mít neustále po ruce… Uvedené m2 u lodžie i sklepu jsou nad rámec plochy samotného bytu, tedy kompletně má byt včetně obou příslušenství 40,75 m2.

Příjemné bydlení podpoří ideální lokalita, která kloubí tři výhody. První je perfektní dopravní dostupnosti (5 min. na metro Háje a autobusy, 5 min. na D1, v centru jste za 20 min.). Kolem domu jsou dostatečné bezplatné parkovací plochy i možnosti hlídaných parkovišť. Druhou výhodou je umístění bytu v obklopení přírodou (Milíčovský lesopark výhledem z okna, kde najdete kromě lesa i několik rybníků, zoo či kopce perfektní k zimním sportům, v blízkém okolí dále Hostivařský lesopark s přehradou a plážemi či rozsáhlý Kunratický les). A další velká výhoda je perfektní občanská vybavenost. Co se týká obchodů, tak je Penny Market hned naproti domu, do 5 minut pěšky Lidl, Billa, Albert i 2 obchodní domy – OC Opatovská a OC Háje). V okolí je velké množství restaurací a dalšího společenského, kulturního a sportovního vyžití a celkově množství služeb. V okruhu několika minut chůze najdete také úřad MČ Praha 11, mateřskou a základní školu či gymnázium, před domem dětské hřiště. V okolí je i několik klinik (hned naproti domu klinika Optaovská, na Chodově pak Šustova a s pohotovostí v Krči Thomayerova nemocnice) a dalších zdravotnických zařízení.

Byt je určen pro maximální počet dvou dospělých nájemníků a jedno dítě. Měsíční nájem 14 500 Kč, vratná kauce 29 000 Kč, kompletní zálohy na energie a služby 5 000 Kč), plus v případě zájmu navíc cena internetu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu791568
Dispozice2+kk
Dostupné od4. 2. 2024
Podlaží9
Typ budovyPanel
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha37
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 1,3 m²
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Lodžie 2,65 m²
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDMetodějova
🚶 153 m (2 min)
PoštaPraha 415
🚶 767 m (9 min)
ObchodPENNY
🚶 219 m (3 min)
BankaČSOB
🚘 1 662 m (4 min)
RestauracePizza Grande
🚶 299 m (4 min)
LékárnaMagistra Lékárna Opatov
🚶 199 m (2 min)
ŠkolaGymnázium Opatov
🚶 545 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 469 m (6 min)
SportovištěFitness Galaxie
🚘 992 m (3 min)
HřištěTrampolína, čtyři čtverce
🚶 70 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.