Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 27 m² bez realitkyHolýšovská, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Holýšovská, Praha - StodůlkyMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 6 m²
Měsíční nájemné14 900 KčUšetříte 1 100 Kč16 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce35 800 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu garsoniéru o velikosti 27 m² s balkonem nacházející se v ulici Holýšovská (Praha–Stodůlky). Nachází se v novostavbě z roku 2014. Nastěhovat se můžete ihned.

Byt je kompletně vybavený: kuchyňská linka s varnou deskou, pračka, postel, skříň, stůl s židlemi (vybavení je vidět na posledních fotkách v galerii). Topení i ohřev teplé užitkové vody jsou centrální. Okno a balkon jsou orientované na východ, což zajistí snesitelnost období veder.

Lokalita s pěší dostupností stanice metra B Luka, v centru Prahy tak můžete být do 30 minut. Parkování je možné na ulici (zdarma), přímo před domem je také placené oplocené parkoviště.

Celkové měsíční náklady pro vás budou 17 900 Kč. V ceně je nájemné 14 900 Kč a zálohy na služby 3 000 Kč (připojení k internetu je již započítáno). Vyúčtování spolu uděláme jednou ročně dle vaší skutečné spotřeby. Jednorázový výdaj na začátku pro vás bude kauce ve výši 35 800 Kč — kauce je vratná, pro ukončení pronájmu vám ji pošlu zpět navýšenou o přiměřené úročení.

Pokud byste měli zájem o další informace, prohlídku, nebo byste se už rovnou chtěli nastěhovat, ozvěte se mi. Jednat budete přímo se mnou, nikoliv s realitní kanceláří. Těším se na setkání.

I offer long-term rent of an apartment of the size of 27 square metres with a balcony located in Holýšovská Street (Praha/Prague 5). It is in a house built in 2014. You can move in immediately.

The apartment is fully equipped with furniture (see the last few pictures), washing machine, hob, convection oven, and refrigerator. Heating and hot water are central. The window (and the balcony) is oriented to the east.

Metro station Luka (B) is within walking distance and the city center is reachable within 30 minutes. Stodůlky Central park is also close. Car parking is possible in the surrounding streets (for free) or in the paid and guarded parking place in front of the house.

The total monthly cost for you will be CZK 17,900. The price includes rent of CZK 14,900 and a deposit for services CZK 3,000 (Internet connection is included). We will bill together once a year according to your actual consumption. A one-time expenditure at the beginning will be a deposit of CZK 35,800—the deposit is refundable. To end the lease, I will send it back to you plus a reasonable interest rate.

If you are interested in more information, a tour, or would like to move in immediately, contact me. You will deal directly with me, not with a real estate agency. I look forward to the meeting.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu793807
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od23. 2. 2024
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha27
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni
Balkón 6 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHolýšovská
🚶 334 m (4 min)
PoštaPraha 515
🚘 1 335 m (3 min)
ObchodAlbert
🚶 655 m (8 min)
BankaČSOB
🚶 611 m (7 min)
RestauraceKang Bei
🚶 666 m (8 min)
LékárnaLuka
🚶 667 m (8 min)
ŠkolaZŠ Trávníčkova
🚶 339 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Paletka
🚶 744 m (9 min)
SportovištěReinders MMA
🚶 662 m (8 min)
Hřiště
🚶 207 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.