Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyPraha - Hlubočepy

Praha - HlubočepyMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Balkón 5 m²
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu nový, zařízený byt 2+kk o výměře 50 m2 s lodžií 4,5m2 a orientací na západ. Byt se nachází ve třetím patře domu s výtahem v právě dokončeném developerské projektu Kaskády Barrandov Praha 5.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou (vč. myčky), pračkou, jídelním stolem se židlemi, konferenčním stolem, postelí s matrací, botníkem a věšákem. Po domluvě není problém byt dovybavit např. gaučem, balkonovým setem atd.

V domě se taktéž nachází společná kočárkárna/ kolárna.

Tento nový a moderní byt nabízí bydlení pro páry či menší rodinu v klidné lokalitě se skvělou dostupností do centra Prahy. Kousek od bytu se nachází tramvajová zastávka Náměstí Olgy Scheinpflugové, díky které se dostanete na stanici metra B - Smíchovské nádraží za 13 minut. Okolí nabízí dostatek zeleně k procházkám v Prokopském údolí.

Před bytovým komplexem je k dispozici dostatek parkovacích míst bez modrých zon, v případě zájmu je ale možnost i pronájmu garážového stání.

Byt je k nastěhování od 1.10., popřípadě dříve po domluvě. Pejsci a další mazlíčci jsou více než vítáni :)

———-

I offer for long-term rent a new, furnished 2+kk apartment with an area of 50 m2 and a 4.5 m2 balcony facing west. The apartment is located on the third floor of a building with an elevator in the recently completed Kaskády Barrandov Prague 5 development project.

The apartment comes equipped with a kitchen unit (including a dishwasher), washing machine, dining table with chairs, conference table, bed with a mattress, shoe rack, and coat rack. Upon request, it's possible to furnish the apartment with items like a sofa or balcony furniture, etc.

There is also a shared stroller/bike storage room in the building.

This new and modern apartment provides a comfortable living space for couples or small families in a quiet location with excellent access to the center of Prague. Just a short distance from the apartment is the tram stop "Náměstí Olgy Scheinpflugové," which will take you to the Smíchovské nádraží metro station (Line B) in 13 minutes. The surrounding area offers plenty of greenery for walks in Prokopské údolí (Prokop Valley).

There is ample parking available in front of the residential complex without parking restrictions. Additionally, there is an option to rent a garage space if desired.

The apartment is available for move-in from October 1st, or earlier by arrangement. Dogs and other pets are more than welcome :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu797010
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2023
Podlaží3. podlaží z 5
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Konstrukce budovyOstatní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 5 m²
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 255 m (3 min)
PoštaPraha 500
🚶 280 m (3 min)
Obchod
🚶 351 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 544 m (4 min)
RestauraceCik Cak
🚶 370 m (4 min)
LékárnaLékárna Poliklinika Barrandov
🚘 1 393 m (4 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Music Art
🚶 542 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 917 m (3 min)
Sportoviště
🚶 811 m (10 min)
Hřiště
🚶 196 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.