Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 878 m² bez realitkyVítězná, Tanvald - Šumburk nad Desnou, Liberecký kraj

Rezervováno
Vítězná, Tanvald - Šumburk nad Desnou, Liberecký krajMHD 1 minuta pěšky
Cena1 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 998 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji stavební pozemek parc. č. 161/1, k.ú. Šumburk nad Desnou určený k výstavbě rodinného dobu, popřípadě rekreačního objektu v klidné části obce Tanvald, konkrétně v městské části Šumburk nad Desnou - územní plán obce a vše doloženo. Parcela je mírně svažitá a nachází se nad hlavní silnicí a je přístupná po asfaltové komunikaci, která je určena pouze pro rezidenty a majitele nemovitostí, tedy nikde kolem neprojíždějí žádná auta. Celý pozemek je oplocen.

Pozemek je dle GP již zapsán na KN s výměrou 878 m2 a vznikl rozdělením mé parcely na jejíž spodní části aktuálně rekonstruujeme starou roubenku. V plánu bylo postavit ještě jeden objekt - novostavbu (proto přikládám fotografie ze zpracované studie - celá studie bude k dispozici vážnému zájemci), nicméně z tohoto záměru sešlo, z důvodu, že jsme si pořídili další objekt v jiné části ČR a zjistili jsme, že pozemek v Šumburku nad Desnou je pro nás zbytečně veliký, v podstatě tedy hledám nějaké zájemce, kteří by se stali našimi sousedy. :-) Na hranici pozemku je veřejný vodovod a rozvod elektrické sítě s možností napojení, odpadní vody se v této části řeší jímkou, či ČOV - více informací po telefonu. Pozemek je prostý veškerých právních vad a omezení = žádná zástavní práva, věcná břemena apod.

Pozemek je situován na jižním svahu, tedy sluníčka je v daném místě více než dost, v pěší vzdálenosti jsou lesy, autobusová zastávka a níže ve městě veškerá občanská vybavenost. Autem lze využít veškeré možnosti, které daná lokalita nabízí - Tanvaldský Špičák cca 9 min, Harrachov 19 min, Kořenov, Rejdice a Příchovice cca 8 min. Vše lze absolvovat na kole i pěšky... :-)

Aktuálně se na stejné adrese nachází "obdobný" pozemek k prodeji, nicméně se jedná o zcela jinou nemovitost (velikost, svažitost terénu a % možné/použitelné zastavitelnosti, vč. lokality přímo sousedící s hlavní komunikací) a tomu odpovídá i cena...

PROSÍM veškeré realitní kanceláře, aby mě nekontaktovaly, vše si řeším sám jakožto majitel nemovitosti. Vzhledem k tomu, že jsem z oboru, tak mohu případným zájemcům pomoci s financováním nákupu i eventuální výstavby prostřednictvím hypotečního úvěru.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu797885
Dostupné od18. 11. 2023
VlastnictvíOsobní
Plocha 878
Plocha pozemku878
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDTanvald, Šumburk nad Desnou, u Lišků
🚶 161 m (2 min)
PoštaTanvald
🚘 1 371 m (3 min)
ObchodPotraviny Šumburk
🚶 643 m (8 min)
BankaČeská spořitelna, Tanvald
🚘 1 273 m (3 min)
RestauracePenzion CD
🚶 540 m (6 min)
LékárnaU Aesculapa
🚶 753 m (9 min)
ŠkolaZDŠ
🚶 388 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 2 848 m (5 min)
SportovištěKrytý bazén
🚘 1 517 m (3 min)
Hřiště
🚘 2 402 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.